13.07.2019
Kendall Jenner iubeste din nou? Super-modelul are magnet la baschetbalisti
Kendall Jenner, cel mai bine platit model din lume, pare sa aiba o slabiciune aparte pentru baschetbalisti.

La o luna dupa ce s-a despartit de Ben Simmons, americanca a fost surprinsa in compania unui alt jucator de top din NBA.

La 4 iulie, de Ziua Americii, Kendall a sarbatorit pe un iaht de lux, in Malibu, alaturi de sora sa, Kylie, dar si de un barbat a carui identitate a iesit imediat la iveala. Este vorba despre Kyle Kuzma, un baschetbalist de 24 de ani, ce face parte din celebra echipa Los Angeles Lakers.

Evident, presa tabloida de peste Ocean a luat „foc”, lansand zvonuri privind o posibila idila intre cei doi. Nici Kendall Jenner, nici Kyle Kuzma, n-au adus clarificari in acest sens, dar apropiati ai fotomodelului sustin ca, deocamdata, n-ar fi decat o simpla prietenie.

Indiferent cum ar fi, Kendall Jenner are un adevarat magnet pentru baschetbalisti, Kyle Kuzma fiind al cincilea jucator din NBA cu care bruneta a flirtat in ultimii ani. Relatia abia terminata cu Ben Simmons (Philadelphia 76ers) a fost cea mai serioasa, insa Kendall a mai fost combinata pentru perioade scurte de timp cu D՚Angelor Russell (Brooklyn Nets) si cu Jordan Clarkson (Cleveland Cavaliers).

Citeste si: Kendall Jenner, lipsita de inhibitii! Modelul a pozat nud pentru Vogue Italia - FOTO

Articole din aceeasi categorie