06.02.2019
Kendall Jenner, lipsita de inhibitii! Modelul a pozat nud pentru Vogue Italia - FOTO
Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a acceptat sa pozeze nud pentru revista Vogue Italia, iar imaginile au facut inconjurul lumii.

Daca surorile din clanul Kardashian sunt cunoscute pentru ipostazele sexy pe care le afiseaza pe retelele de socializare, se pare ca si Kendall le calca pe urme. 

Modelul in varsta de 23 de ani si-a lasat fanii masca cu ultimul shooting. Pentru pictorialul din revista Vogue Italia, Kendall Jenner a pus deoparte orice retinere si s-a lasat fotografiata in toata splendoarea ei, complet dezbracata. 

Kendall a renuntat la haine si a purtat doar sandale cu toc, la care a asortat o pereche de manusi lungi galbene. Frumoasa bruneta si-a lasat la vedere zonele intime, ea pozand la camera cu posteriorul gol si bustul la inaintare. 


Fotomodelul este destul de cunoscut pe podiumurile de moda, Kendall Jenner, defiland pentru cei mai mari designeri ai lumii. 

Nu este prima data cand Kendall isi surprinde admiratorii cu aparitii de genul acesta, ea defiland adesea pe covorul rosu in tinute indraznete, care i-a lasat la vedere parti mai intime ale corpului. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie