10.07.2019
Prima reactie a fiicei lui Edith Gonzalez, dupa moartea mamei sale: „Mama a fost o fiinta extraordinara”
Singurul copil al celebrei actrite de telenovele Edith Gonzalez, fiica sa Constanza, a scris o scrisoare emotionanta despre mama ei.

Constanza, care va implini 15 ani in luna august a acestui an, a transmis un mesaj plin de emotie prin intermediul fratelui actritei. Victor Manuel Gonzalez, care a fost invitat intr-o emisiune televizata din Mexic, a citit scrisoarea fetei, in direct.

Mama mea a fost o fiinta extraordiara si o mama excelenta. Ea nu a folosit munca ei drept scuza pentru a nu fi. Cand eram copil imi amintesc ca, indiferent cat de tarziu sau cat de obosita venea de la serviciu, ma saruta, iar in ziua urmatoare nu se plangea niciodata ca o trezeam la 6 dimineata ca sa ne jucam”, spune Constanza in scrisoarea ei.

Dupa o scurt pauza, Victor Manuel Gonzalez a continuat sa citeasca mesajul fiicei actritei.

„In acelasi timp, ea nu a profitat de rolul de mama buna pentru a nu-si face treaba bine. Imi amintesc ca imi spunea: „O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea.” Iubea sa invete lucruri noi, oricand mergeam in calatorii ea era cel mai bun ghid turistic; daca nu stia ceva, intreba si invata. Ea mi-a aratat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca sa mentionez doar cateva destinatii si, fireste, tot Mexicul”, mai spune Constanza.

„Cand aveam 4 ani, mama mea s-a dus in Cambodgia ca sa filmeze Dona Barbara, o noua telenovela. Si ea a fost Dona Barbara, cea mai buna Dona Barbara din cate puteau exista. Mama, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent si macho, dar mi-ar fi placut sa fiu jumatate din femeia care esti tu, pentru ca Dona Barbara a privit lumea cu ura, dar tu ai facut-o cu iubire. Te iubesc, mama”, a mai scris fiica actritei Edith Gonzalez.

Edith Gonzalez, copil cu un barbat insurat

Constanza este fiica actritei cu un politician cunoscut in Mexic. Santiago Creel era casatorit la vremea aceea. Initial, acesta nu si-a recunoscut fiica, iar Edith a crescut-o singura. La patru ani de la nasterea fetei, Santiago Creel si-a asumat public ca este tatal fetitei.

Citeste si: A murit Edith Gonzalez. La doar 54 de ani, actrita a pierdut lupta impotriva cancerului

Articole din aceeasi categorie