10.07.2019
J. Lo si-a intalnit „clona”. Ce a reusit sa-i transmita femeia care a facut obsesie pentru artista
Connie Pena, persoanjul care o imita pe Jennifer Lopez de ani de zile, s-a intalnit cu artista pentru prima oara in cadrul unui eveniment dedicat femeilor.

Nu exista indoiala, Jennifer Lopez reprezinta un model pentru milioane de femei de pe mapamond, asta pentru ca la cei aproape 50 de ani, artista arata impecabil.

Connie Pena, cea mai cunoscuta sosie a lui J. Lo si-a facut aparitia la evenimentul „Diva del Bronx”, unde a avut ocazia sa-si cunoasca idolul pe care il admira si copiaza de ani de zile. 

Connie a relatat pentru publicatia „Un Nuevo Día” ca de mai multi ani investeste in imaginea ei pentru a avea un look cat mai asemanator cu cel al divei si ca de-a lungul timpului, a fost confundata cu J. Lo de mai multe celebritati, inclusiv de catre Marc Anthony.

Pentru mine este o binecuvantare”, a declarat sosia lui Lopez.

„A fost ceva rapid si socant, singurul lucru pe care am putut sa-l spun a fost „Multumesc, multumesc pentru tot ce ai facut, ai fost o motivatie in viata mea, care a avut un impact extrem de mare.”, a relatat sosia.

Connie a declarat ca avea pregatite mai multe intrebari pentru artista, insa nu a avut timp sa stea la o discutie mai ampla cu J. Lo. 

Tanara spune ca desi a petrecut foarte putin timp cu starul, a fost ceva special pentru ea si ca se bucura enorm ca a avut ocazia de a-si cunoaste idolul.

Citeste si: La 11 ani, fiica lui Jennifer Lopez are o voce extraordinara! J. Lo se gandeste sa o includa in show-ul ei

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie