15.05.2019
La 11 ani, fiica lui Jennifer Lopez are o voce extraordinara! JLo se gandeste sa o includa in show-ul ei
Se pare ca, talentul este genetic in familia divei. Starul pop de 49 de ani a postat un filmulet pe canalul de YouTube, in care fiica ei, Emme, le da clasa celor prezenti cu vocea ei minunata.

Intr-una dintre pauzele de filmare de la noua ei pelicula, Hustlers, si in timp ce repeta piesa Medicine, pe care urma sa o cante pentru prima data, Jennifer a petrecut cateva momente minunate cu fiica ei, Emme, care a profitat de intreaga mobilizare de forte din culise si a inceput sa cante hitul Aliciei Keys, „If I Ain’t Got You”.

„Canta in cheia originala, da?”, a spus mama acesteia, incurajand-o pe Emme, care a inceput melodia destul de timid, dar apoi a prins curaj si a ajuns sa-i lase pe cei de fata cu gura cascata. La finalul show-ului pe care l-a facut pustoaica de numai 11 ani, mama si fiica s-au imbratisat in aplauzele celor din jur.

„Ar trebuie sa o luam si pe ea in turneu si sa urce pe scena ca sa cante ceva.”, s-a gandit cu voce tare Lopez. N-ar fi o idee rea nici ca fratele geaman al lui Emme, Max, sa-si etaleze si el talentul alaturi de mama si sora lui, avand in vedere ca baiatul lui Jennifer se pricepe de minune la dans, mostenindu-l, cel mai probabil, pe tatal lui, Marc Anthony.

Iata mai jos filmarea cu Emme, care pare ca are o voce mai buna chiar decat a mamei ei!

Tu ce crezi, canta fata la fel de bine ca mama ei?

Citeste si: Secretul de 19 ani al lui Jennifer Lopez! Vedeta a spus totul

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie