12.02.2020
Traieste iubirea altfel! De Valentine's Day, creeaza-ti o atmosfera de poveste cu decorurile BELLE AMOUR
Chiar daca iubim in fiecare zi, Valentine's Day e un prilej extraordinar pentru a ne exterioriza sentimentele intr-un mod original si memorabil.
Pentru ca aceasta sarbatoare simbolizeaza lumina si dragostea in cea mai pura forma a sa, Belle Amour iti propune cateva idei inedite de decoratiuni realizate din inimioare de diferite marimi si diverse tipuri de materiale.

Tot mai multe centre comerciale, saloane de frumusete, oficii si restaurante apeleaza la serviciile oferite de Belle Amour pentru a-si bucura clientii si vizitatorii cu o atmosfera de sarbatoare.
De 14 februarie, toate vitrinele magazinelor si toate restaurantele, care au ales aceasta agentie, vor straluci, astfel nici cei mai pretentiosi clienti nu vor rezista tentatiei de a le pasi pragul.

Modul de decorare depinde de conceptul general. Realizarea ideei poate dura de la cateva zile, pana la cateva luni, in functie de complexitatea proiectului. Cert e ca imaginatia celor de la Belle Amour nu are limite...

Iata doua variante de decor realizate de Belle Amour:
Pentru prima vitrina s-a optat pentru o inima giganta, de 2,5 m, colorata cu diverse nuante, predominand totusi clasicul rosu, simbolul acestei sarbatori...
A doua vitrina a fost decorata cu un cuplu indragostit (realizat din doua manechine) - inconjurat de inimioare.

Totodata, decoratiunile pot fi si mai discrete, facand doar aluzie la Valentine's Day, de exemplu - vitrine in care predomina culoarea rosie.

La agentia de evenimente Belle Amour, veti gasi individualitate, creativitate si un decor rafinat!
* Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie