08.02.2024
Stomatologia „Doctor Romaniuc” - a fost una din castigatoarele brandul anului 2023, conform VIPMAGAZIN

Clinica Dr. Romaniuc a fost onorata cu distinctia brandului anului 2023 la categoria “Centre Stomatologice”, in cadrul prestigiosului clasament "Top Brands 2023", realizat de revista VIPMagazin. Evenimentul este organizat in fiecare an si premiaza companiile si brandurile ce se remarca prin performanta si inovatie. 

Aceasta distinctie confirma angajamentul continuu al clinicii de a raspunde la cerintele pacientilor si de a mentine standardele ridicate in furnizarea serviciilor. Cu o echipa dedicata, clinica reuseste sa se impuna intr-un mediu competitiv, oferind conexiuni sigure si confortabile pentru pacientii sai.

DESPRE CLINICA STOMATOLOGICA DR. ROMANIUC:

Un proiect ce s-a dezvoltat armonios cu ajutorul oamenilor motivati ce-si desfasoara activitatea in cadrul clinicii. Istoricul echipei il are la baza pe Dumitru Romaniuc – doctor in stiinte medicale, medic stomatolog profesionist, cu experienta de mai bine de 13 ani, apropiat de pacienti.

Autor a 30 de lucrari stiintifice in domeniu, coautor al 3 brevete de inventie, calificate cu medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Bruxelles (2015) si medalia de argint la Geneva (2016). Castigator al Premiului municipal pentru tineret in domeniile literaturii, artei, stiintei, tehnicii si activist civic, editia 2019, sectiunea medicina.

„In cadrul Clinicilor Stomatologice „Dr. Romaniuc” si „Dr. Romaniuc 4Kids” avem un colectiv de profesionisti tineri, insetati de noi cunostinte si informati, in permanenta, despre noile proceduri din medicina actuala. In clinica noastra pacientii traiesc o experienta placuta intr-o ambianta calda si prietenoasa. Ei isi incredinteaza sanatatea in mainile noastre si le multumim pentru acest fapt! In activitatea noastra nu exista detalii neinsemnate. Atunci cand e vorba de sanatatea pacientului trebuie de luat in calcul orice detaliu, comunicarea cu pacientul ne ofera sanse sa oferim cel mai adecvat tratament, cu eficienta si calitate maxima”, a declarat, directorul general al Clinicii Stomatologice „Dr. Romaniuc”, Dumitru Romaniuc.

Anul 2023 a fost un an bogat in activitati, idei, realizari, dar insotit si de adevarate provocari. Realizarile sunt legate de dezvoltarea afacerii, deschiderea celei de-a patra filiale in Chisinau, de consolidarea colectivului cu peste 60 de angajati, precum si de instruirea continua a personalului medical.

In anul 2024, Clinica stomatologica „Dr. Romaniuc” isi propune sa isi consolideze pozitia pe piata serviciilor stomatologice. Vor continua sa investeasca in dezvoltarea serviciilor stomatologice noi si inovatoare, care sa satisfaca nevoile pacientilor, in formarea si instruirea continua a personalului medical. Prin munca asidua si dedicatie isi vor atinge scopurile.

„Visati si indrazniti. Per aspera ad astra (prin greutati spre stele) nu e doar un proverb – este o intelepciune incercata, traita de multe generatii. Nu leneviti si nu cautati vinovatul, trebuie doar sa mergeti cu incredere spre viitor”, mesajul lui Dumitru Romaniuc, directorul general al Clinicii Stomatologice „DR. Romaniuc”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie