15.09.2023
Serviciul „Plati cu numarul Moldcell”, disponibil acum si in transportul public din Balti

Cu scopul de a spori comoditatea si eficienta optiunilor de plata in transportul public, Moldcell anunta extinderea serviciului „Plati cu numarul Moldcell” pentru toate rutele de transport din orasul Balti. Aceasta initiativa modernizeaza procesul de plata, promoveaza o economie fara numerar si ofera in acelasi timp un confort sporit abonatilor Moldcell.

In colaborare cu I. M. „Directia de Troleibuze din Balti”, Moldcell isi propune sa eficientizeze si sa digitalizeze in continuare experienta de plata pentru calatorii transportului public. Acest serviciu le ofera pasagerilor posibilitatea sa efectueze plati cu ajutorul telefonului mobil si numarului Moldcell. 

Carolina Bugaian, Directoare Generala Moldcell 

„Moldcell nu este doar despre comunicare, Moldcell reprezinta solutii digitale. Suntem incantati sa extindem serviciul nostru inovator „Plati cu numarul Moldcell” in orasul Balti. Aceasta initiativa se aliniaza perfect cu angajamentul nostru fata de progresele tehnologice, care simplifica activitatile zilnice pentru abonatii nostri.” 

Alexandr Usatii, Viceprimar mun. Balti

„Intreprinderea municipala suplineste continuu flota de troleibuze in mun. Balti. Astfel, tichetarea electronica a pasagerilor, in acest caz cu ajutorul unui cod QR, vine ca o etapa logica in dezvoltare. Acest fapt demonstreaza ca administratia locala acorda o mare atentie calitatii deservirii pasagerilor, nu doar prin troleibuze confortabile, dar si prin modalitatile de tichetare. Aparent pare ceva neobitnuit, dupa care sunt sigur ca nimeni nu va intimpina dificultati in achitarea calatoriei prin QR cod.”

Elena Maximciuc, Directoare I.M. Directia de Troleibuze din Balti

Colaborarea cu Moldcell reprezinta un pas semnificativ in transformarea modului in care pasagerii interactioneaza cu sistemul nostru de transport public. Sunt foarte bucuroasa ca am reusit. Acesta este un prim pas spre tichetarea electronica a calatoriilor, avem multe alte proiecte pe care le vom implementa cu Moldcell. Serviciul „Plati cu numarul Moldcell” este o modalitatea de plata foarte simpla, comoda si rapida, chiar si atunci cand troleibuzul este plin. Aceasta va imbunatati considerabil experienta de calatorie a pasagerilor din Balti.” 

Olga Pavlic, Directoare Inovare Business si Servicii Finaciare Mobile

Tehnologiile digitale au ajuns cu incredere si in municipiul Balti. Astazi, calatoria cu transportul public poate fi accesibila, usoara si confortabila, ai nevoie doar de telefonul mobil si de resurse in cont. Scanezi QR cod-ul din troleibuz si primesti tichetul de calatorie prin SMS. Va dorim o calatorie placuta si va promitem ca vom promova in continuare tehnologiile digitale, iar confortul cu care veti calatori nu se opreste aici. Suntem dedicati sa oferim clientilor nostri solutii sigure, eficiente si usor de utilizat, care le imbunatatesc viata de zi cu zi”.

Utilizarea serviciului este pe cat de simpla, pe atat de usoara. Abonatii Moldcell pot activa serviciul „Plati cu numarul Moldcell” prin intermediul aplicatiei MyMoldcell sau prin SMS cu cifra „1” la numarul 4004. Odata activat, utilizatorii isi pot folosi comod numarul Moldcell pentru a efectua plati prin scanarea codului QR, afisat in transport. La scanarea codului, va fi generat un SMS care le asigura biletul de calatorie. Acest bilet SMS serveste drept dovada valabila a platii si poate fi prezentat taxatorului. Alternativ, SMS-ul poate fi generat manual prin includerea in continutul mesajului – numarul de bord a troleibuzului (numar din 4 cifre) si destinatar – numarul scurt 4004.

Despre Moldcell

Moldcell este un operator de telecomunicatii digitale din Republica Moldova, care ofera abonatilor sai inovatii digitale si o gama larga de planuri tarifare, produse si servicii de inalta calitate prin intermediul retelei sale de magazine situate in toata tara, precum si prin intermediul Magazinului Online Moldcell.

Moldcell este o investitie straina directa, prezenta pe piata Republicii Moldova din anul 2000, iar din 25 martie 2020 face parte din Grupul CG Corp Global. Cu peste 23 de ani de experienta in industria telecomunicatiilor, Moldcell se angajeaza sa promoveze digitizarea economiei si sa stimuleze incluziunea financiara pentru toti.

Articole din aceeasi categorie