10.02.2024
Compania Nani Mobila Usi Parchet a fost distinsa drept „Brandul Anului 2023”!

Fabrica Nani Mobila Usi Parchet, a fost distinsa cu premiul „Brandul Anului”, pentru succesele remarcabile in cadrul clasamentului Top Brands 2023 organizat de Vip Magazin!

Acest prestigios premiu reprezinta o confirmare a eforturilor constante si a angajamentului pentru excelenta in domeniul nostru de activitate. Este o onoare sa fim recunoscuti in acest fel si sa fim alesi drept brandul anului pentru anul 2023.

Aceasta distinctie este o validare a directiei in care ne indreptam si a eforturilor noastre continue de a oferi mobila, usi si parchet din lemn natural de cea mai inalta calitate. Ne-am angajat sa ramanem la standardele noastre inalte si sa excelam in continuare in ceea ce facem. Suntem profund recunoscatori pentru sprijinul si increderea pe care ne-a acordat-o, clientii nostri, si pentru contributia esentiala a echipei noastre de angajati dedicati.

Va asteptam cu usile deschise sa descoperiti gama noastra de produse in showroom-ul de la bd. Decebal,6. Pentru mai multe informatii si detalii de contact, vizitati website-ul https://nani.md/sau contactati-i direct pe retelele de socializare Instagram si Facebook.

Despre Nani Mobila Usi Parchet

Nani Mobila Usi Parchet este un lider in industria mobilierului, usilor si a parchetului, oferind produse de inalta calitate. Cu o experienta vasta, de peste 23 de ani, fabrica personala si o echipa dedicata, sunt dedicati sa satisfaca nevoile clientilor si sa le ofere mobilier tapitat si corp, usi de interior si parchet din lemn natural pentru locuintele lor.

Articole din aceeasi categorie