15.08.2019
Alina Eremia are o sosie la Hollywood. Cine este supervedeta care ii seamana perfect
Blonda, stilata, cu un trup de model si cu sex appeal, Alina Eremia este visul oricarui barbat.

Cantareata din Romania seamana perfect cu o vedeta de la Hollywood: pare sora geamana a lui Hailey Baldwin. Supemodel, fiica actorului Steven Baldwin si sotia lui Justin Bieber, Hailey este una dintre cele mai apreciate tinere din industria modellingului.

Alina Eremia se bucura la cei 25 de ani de o frumoasa cariera muzicala si de aprecierile a milioane de persoane pe Instagram.


Bucurandu-se de soare si de briza marii, Alina a renuntat la haine si la inhibitii si a pozat intr-o ipostaza extrem de sexy. Artista a optat pentru un costum de baie dintr-o singura piesa, alb, ce ii punea in evidenta trupul sculptat si picioarele interminabile. La acest outfit, vedeta a mai accesorizat o bratara si un colier alb. 

Machiajul natural ii valorifica frumusetea si totodata, ii scote in evidenta trasaturile asemanatoare cu cele ale modelului Hailey Baldwin.

Nici reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. „Esti superba” , „Esti cea mai frumoasa vedeta de la noi”, au fost unele dintre comentariile internautilor.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie