10.10.2023
Tatiana Koberidze - sedinta foto curajoasa cu burtica de graviduta! Vezi cum a pozat bloggerita, dar si ce tinuta a imbracat - FOTO

Bloggerita Tatiana Koberidze adora sa-si organizeze sedinte foto. Vezi fotografiile senzationale pe care si le-a facut aceasta, in articolul de mai jos.

Tatiana Koberidze a dat frau liber imaginatiei, bloggerita a ales sa-si imortalizeze unele fotografii cu burtica de graviduta. La aceasta sedinta foto aceasta a ales sa poarte doar o pereche de blugi care erau deschisi la burta, iar pe saini avea lipite flori.

„Naivitatea s-a terminat. Eu aleg BENEFICIUL MEU, nu experientele si durerile mele. Amabila si intelegatoare Tanya nu mai este la lucru”, a scris Tatiana in descrierea imaginilor publicate pe pagina sa de Instagram.

Imagini de la botezul fiului Doinei Sulac! Ce prenume a ales artista pentru baietel, dar si cine s-a regasit printre nani - FOTO

„Superb”, „Ce frumoasa”, „Câtă feminitate”, „Foarte frumos și blând! Și atât de plăcut din punct de vedere estetic încât nu-ți poți lua ochii”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a fotografiilor.

La scurt timp de la publicarea imaginilor pe social media, acestea au adunat peste 5 mii de like-uri.

Demonstreaza ca poate canta live! Vezi filmuletul postat de Diana Grigor pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova. Ea este urmarita de aproximativ 163 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si o dragoste majora pentru calatorii.

Katy Black isi indeplineste dorintele! Cati bani a scos din buzunar bloggerita, pentru o geanta Gucci si o centura Yves Saint Laurent - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie