15.04.2021
O silueta perfecta si un corp tonifiat! Vlada Mardari si antrenoarea Anna Cebotari iti arata exercitiile pe care le poti face acasa, pentru a scapa de kilogramele in plus - VIDEO

Activitatea fizica este unul dintre factorii importanti in lupta impotriva obezitatii. In cadrul emisiunii iSanatate, antrenoarea Anna Cebotari a demonstrat cateva exemple de exercitii simple, dar eficiente, pe care le putem face acasa, pentru un corp bine definit.

Anna CEBOTARI, ANTRENOARE: "Cea mai frecventa complicatie a obezitatii este diabetul zaharat. Cand slabim brusc, pierdem nu grasimea, pierdem in primul rand apa si muschii si ramanem cu un aspect inestetic. Este important sa abordam asa o alimentatie de care sa ne tinem pe timp indelungat, poate chiar pe toata viata."

Persoanele cu obezitate avansata au sansa la viata prin chirurgia bariatrica. Ce spune medicul gastroenterolog: "Se presupune ca 6 din 10 pacienti din Republica Moldova se prezinta cu suprapondere la un consult medical" - VIDEO

Ciclul de exercitii pentru persoanele obeze include trei componente. Pentru inceput este necesara incalzirea care dureaza circa 20 minute, astfel incat muschii sa fie pregatiti pentru a depune efort. Potrivit antrenoarei, o sedinta de antrenament nu trebuie sa depaseasca mai mult de o ora.

10 motive pentru care femeile slabesc mai greu decat barbatii

"In cazul persoanelor obeze, exercitiile fizice vor fi efectuate in trei cicluri. Primul va fi fitnessul muscular, al doilea va fi fitnessul cardio si al treilea - modelarea corporala. ", a mentionat antrenoarea Anna Cebotari. 

Alte noutati din health&beauty, sport, nutritie si povesti cu oameni fascinanti gasesti pe site-ul emisiunii iSanatate.

Articole din aceeasi categorie