07.06.2022
Munceste neincetat pentru a ajunge acolo unde isi doreste! Ce modificari in regimul sau a facut culturista Leo Ciobu si ce rezultat incredibil spera sa obtina - FOTO

Leo Ciobu este una dintre cele mai cunoscute culturiste din Republica Moldova care se bucura de succese remarcabile, victorii marete si titluri de frunte.

Dupa ce a facut mandra tara noastra la mai multe concursuri internationale, Leo nu se opreste aici si accepta noi provocari.

Aceasta continua sa progreseze si surprinde zilnic cu noi postari despre regimul sau alimentar, dar si cu antrenamentele care i-au adus drept rezultat un corp bine sculptat si plin de muschi. 

Au trecut 6 ani de la logodna lor! Vezi momentul emotionant in care Anatol Durbala a cerut-o in casatorie pe Olesea Svecla - VIDEO

Acum trei saptamani Leo a dat start unui nou experiment care include 4 antrenamente de forta, dintre care doar 3 dintre ele sunt pentru picioare. 

Se pare ca noul experiment ii aduce rezultate frumoase culturistei, asadar, ea a postat si cateva secvente video de la antrenamentele sale.

„Nu e nimic usor daca mizezi pe un rezultat frumos insa nici imposibil”, scrie ea.

Rezultatul acestor trei saptamani Leo l-a postat chiar azi, iar in descriere a scris cate ceva si despre regimul sau alimenentar, care a suferit cateva schimbari: „Deci 3 saptamani pana la primul start anul acesta. Din carbo (160gr) am redus putin. Proteina(150-170gr) am marit.
Lipidele(50-60gr )le mentin pe pozitie. Sub forma de calorii ajung la 1800-200ckal. Antrenamentele au ramas aceleasi 4-5 de forta si 6 cardio.
Sigur ca pana la start vor mai fi schimbari in program, totul depinde de cum se schimba forma. Acum la treaba, continuam sa progresam!”

Chiar daca este tintuita in scaunul cu rotile, ea lupta pentru visele sale. Afla povestea Veronicai Lungu, una dintre cele mai urmarite persoane pe TikTok din Moldova: „Am observat ca oamenii care nu te cunosc si nu-i cunosti mai bine te inteleg” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie