21.05.2020
Dianna Rotaru a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma! „Si in carantina sportul e sfant…”, dar nu e unicul ei secret

Pe timp de pandemie, nu doar viata noastra, ci si viata artistilor s-a schimbat considerabil. Asa ca toti am fost pusi in situatia de a ne adapta unei noi realitati si de a cauta alternative activitatilor zilnice, care altadata erau o norma.

Citeste si : INTERVIU EXCLUSIV! Isi va anula nunta sau nu? Dianna Rotaru „Cand am fost izolata cu partenerul meu, am zis Doamne fereste...”

Pandemie sau nu, dar sunt lucruri la care pur si simplu ar fi pacat sa renuntam, de exemplu - sportul, care pe langa faptul ca ne ajuta sa ne mentinem in forma, ne da si o stare de spirit buna, o componenta indispensabila in perioada de izolare la domiciliu.

Interpreta Dianna Rotaru e una dintre vedetele care profita din plin de timpul liber, creeaza, se bucura de primele luni de casnicie si face mult, mult sport.

Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook cateva imagini in care executa niste exercitii, comentand mai jos „Si in carantina sportul e sfant”.

Totusi, se pare ca artista mai mare un secret, ea face sport pe fundalul celei mai recente piese ale sale „Corona Unidos” - o noua colaborare cu doi artisti din Columbia – Champen si Richy B, care o ajuta sa pastreze ritmul si sa continue.

https://www.facebook.com/dianna.rotaru.7/videos/275611243681243/

Piesa „Corona Unidos” are un mesaj special, si anume cel de a fi uniti in astfel de timpuri.

Dianna e imbracata intr-un costum mulat, care ii pune in evidenta silueta.

Admiratorii sai au apreciat imaginile, sustinand-o si incurajand-o: „Superba”, „Intr-un corp sanatos, o minte sanatoasa”, au scris ei.

Tu cum te mentii in forma in timpul pandemiei?

Surse foto/video: Facebook.com, Youtube.com

Articole din aceeasi categorie