16.05.2023
Gabriel Nebunu a trait o experienta extremala! Vezi ce provocare i-a organizat reporterul Pro TV, Dina Munteanu - VIDEO

Un zbor extremal este o idee buna daca vrei sa-ti invingi fricile si sa-ti ridici adrenalina. Gabriel Nebunu s-a lasat provocat de reporterul Pro TV si a trait o experienta unica pe care nu o va uita prea curand. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta in ce aventura s-a pomenit interpretul.

Iuliana Beregoi, intr-o escapada cu prietenele sale! Vezi ce destinatie a ales interpreta - FOTO

Gabriel Nebunu cand a vazut avionul, a marturisit:„Avionul asta parca e din carton, eu sunt invatat cu avioanele de 300 de locuri, dar aici doar trei oameni, va inchipuiti asa ceva. Eu nu stiu ce o sa facem, eu si asa sunt slab dar dupa zborul acesta minus cinci kilograme deodata si cel mai interesant ce mi-a placut este ca avionul acesta a fost scos de doi oameni din parcare.”

Suntem pregatiti pentru zbor, dar nu inainte de a ne fixa centurile de siguranta. Cu mari emotii ne-am luat zborul si a inceput aventura noastra.„Ma tin, ma tin de curea. Eu nu stiu cat e de trainica cureaua asta, mai faci asa doar si gata nu-i. Mie imi pare ca la acesta cu camera ii mai frica decat noua. A zis ca sa ne luam pachetele si sa asteptam. Noi putem sa aterizam in platou la O Seara Perfecta, va rugam. Mie mi-i rau!”

Valerie Lungu a implinit 29 de ani! „In fiecare an imi cumpar un cadou nou de ziua mea, iar de data asta mi-am luat ceva de la...” - FOTO/VIDEO

Desi este o experienta memorabila, nu toti pot avea parte de ea, femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de tensiune arteriala sau de diabet zaharat le este interzis zborul, totodata este obligatoriu sa prezinti un certificat medical care confirma starea ta de sanatate.

„Ii tare bine, dar va spun daca suferiti de ceva, nu aveti ce cauta. Atat ce tin minte ca m-am pornit incaltat, dar sunt descaltat. Scuza-ma te rog, eu m-am descaltat fara ca sa-mi dau seama. Va imaginati asa ceva, fara sa-mi dau seama. Eu sunt transpirat, la mine nu a curs atat apa niciodata, parca a plouat acolo sus. Daca vreti sa depasiti o frica, mai bine spus, veniti aici. Noi asa de cuminti suntem de parca ne-am dat seama ca trebuie sa facem mai putine pacate, ca acolo sus e jale. Si nu mancati nimic inainte ca sa veniti aici, eu nu stiu cum o sa cant diseara.”,spunea Gabriel Nebunu in timpul zborului.

Happy mom! Cum a fost intampinata Anastasia Fotachi acasa, dupa ce a nascut un baietel - FOTO

Articole din aceeasi categorie