18.06.2022
Cine este Ana Maria Markovic, croata considerata cea mai frumoasa fotbalista din lume

Cea mai frumoasa fotbalista din lume este o tanara din Croatia, in varsta de 22 de ani. Ana Maria Markovic arata ca o Barbie si face furori pe terenul de fotbal, dar si-n afara lui. 

“Literalmente perfecta!”, asta i-au transmis admiratorii atunci cand au vazut-o pe Ana Maria in costum de baie. Sportiva posteaza rar imagini in costum de baie, asa ca fanii au fost uimiti de cat de bine arata blonda atunci cand renunta la ghete si echipamentul sportiv. 

O revedere multasteptata! Dupa 3 ani, Karizma a revenit in Moldova! Vezi momentul emotionant in care interpreta si-a imbratisat parintii - VIDEO

Ana Maria Markovic este atacant in echipa nationala a Croatiei si joaca pentru Grasshopper Zurich. Superba blonda a fost numita de presa straina drept cea mai frumoasa fotbalista din lume.

Se pare insa ca apelativul acesta i-a creat si ceva neplaceri. Potrivit Daily Star, Ana Maria s-a plans ca, dupa ce i s-a pus aceasa titulatura flatatanta de altfel, a inceput sa fie bombardata pe conturile de socializare cu mesaje cu continut indecent, dar si cu propuneri de la internauti care se dadeau drept impresari.

Ea stie sa-si realizeze visele! Tatiana Koberidze - in destinatia rupta din telenovela Clona. Vezi imaginile care te vor teleporta in serial: „Ceva de neatins, deosebit, misterios, pe alocuri incitant.” - FOTO/VIDEO

"Multi oameni mi-au scris pretinzand ca sunt manageri, iar eu stiu exact ce vor de la mine. Ei nu m-au vazut niciodata jucand fotbal si au luat in considerare doar aspectul fizic. E mare pacat. Cred ca astfel de oameni ar trebui sa se intereseze si sa vada ce pot face pe terenul de fotbal. Au fost si multi care m-au facut sa cred ca sunt draguta doar pentru incerca sa faca bani de pe urma mea in social media”, a explicat tanara.

Markovic a povestit si cum a reactionat cand a primit poze nesolicitate cu continut XXX de la domni: “Au fost cateva poze de genul asta. E foarte urat! Nu inteleg de ce o persoana face asa ceva. Pur si simplu am facut haz de necaz cu colegele mele”.

"Uneori primesc si mesaje amuzante de la persoane care vor, de exemplu, sa-mi curete ghetele de fotbal dupa antrenament", a adaugat Ana Maria.

Articole din aceeasi categorie