21.05.2020
Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, a devenit tata pentru prima data
<p>Atletul jamaican in varsta de 33 de ani, Usain Bolt, a devenit, pe 17 mai, tatal unei fetite. Sprinterul multiplu medaliat olimpic si mama primului sau copil, Kasi Bennett, cu patru ani mai mica decat Usain, au o relatie din 2014.</p>

Citeste si : Kornelia Stefanet si-a facut o schimbare de look: „M-am gandit mult...”

Citeste si : Dianna Rotaru a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma! „Si in carantina sportul e sfant…”, dar nu e unicul ei secret

Vestea fericita a olimpicului a fost anuntata de insusi prim-ministrul jamaican, Andrew Holness, luni dupa masa, intr-o postare pe Twitter „Felicitari pentru legenda noastra fulger, Usain Bolt si Kasi Bennett pentru sosirea fetitei lor.”

Venire pe lume a fetitei nu a fost insa un secret. Bolt a anuntat inca din luna ianuarie ca va deveni tata „de un rege sau de o regina” , dupa care in luna martie, a anuntat oficial ca este tata de fetita, avertizand, intr-o postare pe Instagram, viitorii pretendenti sa stea departe de fiica sa. „Nu conteaza ce barbat! Nu conteaza ce baiat! Nu va jucati cu mine!", a avertizat octuplul campion olimpic.

Bolt, s-a retras din atletism in 2017, detinand inca recordul de cel mai rapid om din istorie. Recordman mondial la proba de 100 m, cu timpul 9,58 secunde (in curs de validare), iar la proba de 200 m, cu 19,19 secunde si impreuna cu coechipierii sai, la proba de stafeta 4 × 100 m, cu 37,1 secunde. Bolt a depasit astfel anumite bariere ce nu se credeau a putea fi depasite curand de conditia umana.

Campion mondial de 11 ori, Bolt este singurul om care a obtinut trei titluri olimpice de 100 m si a castigat 23 de medalii majore de aur in timpul unei cariere glorioase.  

Surse foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie