10.10.2022
Andra, de nerecunoscut in cele mai noi imagini: tatuata, imbracata in fusta mini de piele, e mai indrazneata ca niciodata!

Andra si-a surprins fanii cu look-ul din noul videoclip. Artista este mult mai indrazneata decat de obicei, iar fanii au laudat-o pentru transformarea sexy.

“Dar oare ciiine-i fata asta? :) Asa ar fi spus Eva daca m-ar fi vazut la filmarile noului clip. Dragilor, abia astept sa ascultati noua mea piesa in colaborare cu un artist extrem de talentat. Sincer va zic.. cand am inregistrat-o abia m-am putut opri din plans… si cred ca si in voi va trezi aceleasi emotii pe care le-am simtit si eu!”, a scris Andra pe Instagram.

Sunt impreuna de trei ani, iar recent au devenit sot si sotie! Doina Sulac a recunoscut ca sotul sau, Isidor Tanase, a cucerit-o cu vocea si talentul sau: „Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu” - VIDEO

 Imbracata intr-o fusta mini din piele, cu o bluza cu imprimeu floral si cu bratele tatuate, Andra impresioneaza cu look-ul ei super cool. Cantareata a primit o multime de complimente, atat de la fani, cat si de la alte vedete.

“Cool look”, i-a scris Mihaela Radulescu, in vreme ce Vladuta Lupau a reactionat cu “Woow”.

Fanii au fost curiosi sa afle daca tatuajul este unul permanent, insa artista a pastrat misterul.

“Nu cred, era sa nu te recunosc in poza a 2-a....esti SUPERBA”.

“Vai cat de faina esti in a doua poza !!! Felul cum ti-e aranjat parul, te intinereste, iti da un aer adolescentin”.

Fanii ei mai conservatori nu au fost insa incantati de abordarea artistei. “Super fain tatuajul, dar erai mai faina fara el ! Esti o femeie simpla si naturala, ramai asa”.

Articole din aceeasi categorie