08.08.2022
Avem campion mondial! Canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de canoe sprint. Vezi mesajul Maiei Sandu

Serghei Tarnovschi este canotorul care a adus medalia de aur Republicii Moldova. Despre asta, a anuntat presedintele Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

„O veste imbucuratoare a venit ieri seara din Canada - canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur la distanta de 5000 de metri la Campionatul Mondial de canoe sprint. 

Miss Universe 2021, atacata online din cauza ca s-a ingrasat dupa ce a castigat titlul. Cum arata indianca acum - FOTO

Titlul de campion mondial a fost castigat de Serghei exact la un an dupa ce obtinea bronzul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Il felicit pentru ca-si continua parcursul de succes si-i multumesc pentru ca, datorita efortului si perseverentei sale, drapelul Republicii Moldova este arborat pe cele mai inalte podiumuri sportive din lume.”, a scris presedintele.

Sefa statului a tinut sa le felicite si pe membrele echipajului de canoe dublu, Maria Olarasu si Daniela Cociu, care s-au clasat pe locul 7 la distanta de 500 de metri: „Mult succes tuturor si la cat mai multe victorii!”

Articole din aceeasi categorie