07.08.2022
Miss Universe 2021, atacata online din cauza ca s-a ingrasat dupa ce a castigat titlul. Cum arata indianca acum - FOTO

Anul trecut, Harnaaz Sandhu a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume – indianca a mai adus inca un titlu de Miss Universe tarii sale, India fiind una din tarile cu cele mai multe castigatoare din istorie.

Harnaaz Sandhu a povestit intr-un interviu a a devenit tinta bullyingului online dupa ce s-a ingrasat. Indianca a pus cateva kilograme, insa asta nu ii stirbeste cu nimic din frumusete.

„Fizic, m-am mai implinit, am pus cateva kilograme, m-am ingrasat, insa m-am obisnuit deja cu ideea. Dar am fost victima bullyingului din cauza asta. A fost nelinistitor si surprinzator sa vad cati oameni isi dau cu parerea despre un lucru care nu ar trebui sa conteze. Nu ar trebui sa conteze cum arati, ci cum ai sufletul, cum te porti cu oamenii, ce convingeri ai”, a spus indianca.

Ce relatie are Victoria Lungu cu fiica sa, Valeria: „Nu ne-am vorbit foarte multa vreme...”

Harnaaz Sandhu a povestit ca s-a pregatit pentru competitia Miss Universe facand mult sport si tinand diete drastice. Dupa ce a obtinut titlul, a inceput sa se relaxeze. „Nu m-am dat seama ca asta se va vedea pe corpul meu. Am cedat psihic de atatea ori… E chiar trist”, a spus indianca.

Miss Universe 2021 a mai dezvaluit ca are si multiple alergii: la gluten, soia, nuca de cocos sau oua.

Anne Heche, in stare critica dupa un accident auto grav. Ultima imagine cu actrita inainte de impact - FOTO

Printr-o situatia similara a trecut o alta castigatoare de Miss, Aishwarya Rai. Miss World 1994, Aishwarya a fost criticata dupa ce s-a ingrasat considerabil, in urma cu 10 ani.

Articole din aceeasi categorie