Ingrediente:
- 5 cartofi;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 500 g carne de curcan;
- 70 g branza;
- frunze de spanac (pentru decor)
- paprika dulce;
- condimente preferate - dupa gust
- sare.
Mod de preparare:
Taie fileul de curcan in 2 bucati si fierbe-l in apa. Curata cartofii, ceapa, morcovii, apoi taie legumele in bucati mici. Ia spuma din bulion si scoate curcanul cand este gata. Adauga legumele si gateste-le aproximativ 15 minute. In acest moment, taie curcanul in felii. Cand legumele sunt gata, adauga crema de branza si amesteca cu o lingura. Mixeaza apoi cu un blender pentru a obtine o supa cremoasa. Adauga curcanul in supa cremoasa si fierbe totul timp de 5 minute. Condimenteaza cu sare, boia si condimentele preferate. Razuieste branza si adauga la fiecare portie de supa. Decoreaza cu frunze si crutoane.
Pofta buna!
Sursa foto: Instagram.com