piper, sare, 1 ceapa rosie taiata in 12 bucati, 1 bulb fenicul taiat in 12 bucati, 28 creveti, 4 lingurite ulei de masline
Pregateste o salsa verde amestecand intr-un bol:
- 2-3 linguri patrunjel tocat
- 2-3 linguri busuioc tocat
- 1-2 linguri ceapa verde tocata marunt
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 lingura apa
- 1 lingura capere tocate
- sare si piper
Incinge gratarul si pregateste frigaruile.
Unge crevetii curatati cu 2 linguri ulei de masline si apoi infige-i pe 4 frigarui mari.
Pe alte 4 frigarui aseaza alternativ cate 3 felii de fenicul si 3 felii de ceapa si unge-le cu 2 linguri de ulei de masline.
Pune frigaruile pe gratar si lasa-le pana cand legumele se inmoaie si crevetii sunt rumeniti. Serveste-le cu salsa verde.