02.12.2021
Nicole Cherry a rabufnit dupa ce a fost certata de fani: „Calmati-va, nu mai dati mesaje, va rog”

Probleme in Paradis pentru Nicole Cherry. Artista de 22 de ani, care a devenit mamica luna trecuta, a primit primele critici de la admiratori pentru felul in care isi hraneste copilul.

Popularitatea e o corvoada, iar Nicole Cherry a simtit pe pielea ei cat de greu e sa fii mereu in centrul atentiei. Cantareata, care a nascut o fetita pe 27 noiembrie, este in culmea fericirii. Fiecare postare de pe retelele sociale o are in centrul atentiei pe micuta Anastasia, care a devenit prioritatea ei.

Cu doar cateva zile inainte de a implini 23 de ani, artista a fost criticata de admiratorii ei pentru ca nu-si hraneste fiica la san. O fotografie postata pe retelele sociale, in care Nicole foloseste biberonul pentru a-i potoli foamea celei mici, a atras un val de dezaprobare in mediul online.

Nicole Cherry a intervenit intr-un Insta Story, cerandu-le fanilor ei sa nu mai fie atat de incisivi.

Victor Slav este un familist convins! Ce spune despre o noua casnicie: „Am ajuns la varsta la care stiu foarte clar ce vreau”/ EXCLUSIV

„Calmati-va cu sanul, va rog eu frumos! Calmati-va, nu mai imi dati mesaje, va rog!”, a implorat cantareata.

Din multitudinea de mesaje, pozitive sau negative, nu poti sa nu constati bucuria sincera pe care o traieste Nicole Cherry de cand e mama. Pentru ea si logodnicul ei, Florin Popa, micuta Anastasia este totul.

„E minunata. Nu ca e a mea, dar e minunata! M-am topit, nu mai pot dupa ea! Doamne, ce frumos! Va multumim pentru mesaje, am primit enorm de multe”, a scris proaspata mamica pe retelele sociale.

Ziua Romaniei pe retelele de socializare! Vezi felicitarile si mesajele emotionante postate de vedete - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie