11.09.2023
Zici ca sunt gemene! Vezi cat de mult seamana mama si matusa actorului, Emilian Cretu - FOTO

Emilian Cretu a publicat cateva imagini cu cele mai importante femei din viata lui. Mama si matusa acestuia seamana izbitor de mult.

Actorul Emilian Cretu si-a rasfatat recent mama si matusa si le-a facut aceiasi tunsoare si culoare la par. Iar pregatindu-se sa mearga la o nunta, Emilian le-a asortat, astfel cele doua au purtat acelasi model de rochie.

Model, mamica si influencer, Xenia Deli, arata de milioane si are mare grija de tenul sau. Afla care este secretul frumusetii ei - VIDEO

„Protejat din ambele parti!”,  a scris Emilian Cretu in descrierea imaginilor de pe Instagram.

Internutii au fost foarte receptivi, astfel postarea a strans peste 29 de mii de aprecieri si mesaje in sectiunea comentarii unde le asemanau pe cele doua surori: „Cine nu le cunoaste, spune ca sunt gemene”, „Doua surori ca doua flori”, „Nu ti-am scris nici odata dar de cite ori o vad pe Doamna Anastasia si pe Doamna Dora mi se umple inima de bucurie si mereu am emotii mari sufletesti”, „Sunt gemene?Super frumoase”, „Bravoooo Emilian,sunt gemene? Doua doamne foarte frumoase si mandre de tine”.

Tu ce parere ai? Seamana cele doua?

„Cred ca sunt unicul moldovean care zambeste”! Cum arata Ionel Istrati in fotografia din pasaport - FOTO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Spune tot sau iti ia gura foc! Ce bolid de lux conduce Natalia Gordienko, dar si cu ce vedeta din Moldova ar petrece o noapte amoroasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie