01.01.2022
Un nou cuplu in Moldova? Nina Cretu si Renato Usatii fac intrigi pe retelele de socializare. Vezi ce imagini au postat cei doi pe Instagram: „Nu pot sa cred” - FOTO

Atat Renato, cat si Nina, cu ocazia intampinarii noului an, au decis sa isi felicite urmaritorii dragi pe retelele de socializare, printr-un mesaj mare de urare.

Renato si Nina au pozat langa pomul de Craciun. Acestia sunt cuprinsi, iar ochii le sclipesc, ambii parand ca sunt mai mult decat simpli prieteni. 

Pentru seara de Revelion, Nina a optat pentru o rochie midi, de culoare alba si o pereche de sandale. Accentul look-ului de seara, tanara l-a pus pe buzele sale, care erau de o culoare rosie aprinsa. 

Renato a ales un look casual. Combinand blugii cu un sacou de culoarea albastra, o camasa clasica si o pereche de mocasini din piele.

Pe ultima suta a anului 2021, Nina a fost gata sa pronunte verdictul final. „Un inceput ce se prevede a fi plin de speranta, pace si iubire, ca doar asta ne face sa traim din plin fiecare fractiune de timp din viata!!!”. 

Cu aceasta ocazie speciala, tanara a tinut sa isi felicite urmaritorii si le-a dorit sa fie iubiti precum ei ofera iubirea, sa multiplice clipele care ii fac cu adevarat impliniti de ei insisi si de cei din jurul lor. „Umpleti cu bunatatea voastra golurile din inimile celor mai putin fericiti, daruiti dragoste pe care fiecare o vrea la schimb”. 

Revelionul pe malul oceanului Atlantic! Marinela Bezer, impreuna cu logodnicul sau, au petrecut ultimile clipe ale anului 2021 altfel - FOTO

De asemenea, Nina Cretu a dorit tuturor ca linistea si armonia sa persiste in viata lor si in familia lor. „Curajul si sincertitatea sa va fie mereu calauza”. 

Se pare ca ambii sunt curajosi, daca au decis sa posteze aceste imagini pe retelele de socializare, stiind ca vor porni un val de intrigi.

Cum a fost anul 2021 pentru Katy Black, Ina Terescenco, dar si alti bloggeri din tara: „Nu astepta nimic, ai incredere in inima ta si ramai tu insuti.” - VIDEO

Fanii Ninei si ai lui Renato au ramas nedumeriti de aceste imagini si au scris mai multe comentarii sub postarea acestora: „Nina si Renato sunt impreuna? Nu cred...”, „O pereche minunata”, „Wow”, „Whaaaat?”, „Sunteti minunati”. 

In doar cateva ore, postarea a strans peste 15 mii de aprecieri. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie