30.07.2022
Will Smith, mesaj pentru Chris Rock, dupa patru luni de tacere: „Ma simt ca naiba. Am luat legatura cu Chris, dar nu e pregatit sa vorbeasca”

La patru luni dupa ce Chris Rock a fost palmuit de Will Smith, acesta din urma a facut publica o inregistrare video in care isi cere scuze pentru comportamentul sau „inacceptabil” si il incurajeaza pe colegul sau de breasla sa vorbeasca oricand doreste, relateaza EFE si Agerpres.

„Ma simt ca naiba”, subliniaza Will Smith in inregistrarea video, prima sa scuza audiovizuala publica dupa evenimentul petrecut la gala de decernare a premiilor Oscar din martie 2022. Smith si-a cerut scuze anterior intr-un mesaj postat pe Instagram a doua zi dupa eveniment.

„Am luat legatura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit inapoi a fost ca nu este pregatit sa vorbeasca, iar cand va fi, o va face. Deci, Chris, imi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil si sunt aici cand esti gata sa vorbesti”, a spus Smith.

Shakira raspunde acuzatiilor conform carora ar fi facut evaziune fiscala

Will Smith a precizat ca la acel moment „nu m-am gandit la cati oameni vor fi raniti”. Actorul si-a cerut scuze in mod special mamei si fratelui lui Chris Rock, Tony Rock, cu care a avut „o relatie grozava”. „A fost unul dintre oamenii mei si probabil ca este ceva ireparabil”, a adaugat el.

Actorul a dat asigurari ca si-a petrecut ultimele luni „intelegand nuantele si complexitatile a ceea ce s-a intamplat in acel moment”. „Nu exista nicio parte din mine care sa creada ca acesta a fost comportamentul corect in acel moment”, a precizat el.

Dupa ce „a dat ochii peste cap” la comentariul lui Rock referitor la capul sau ras, sotia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith nu i-a spus nimic sotului ei, el fiind cel care a luat decizia de a-l lovi pe colegul sau de breasla, a dat asigurari actorul.

Era o sportiva promitatoare, insa a ales alta cariera: „E timpul sa merg mai departe...” - FOTO

„Jada nu a avut nimic de-a face cu asta, imi pare rau”, a spus Smith, care si-a cerut de asemenea scuze propriei familii si tuturor colegilor. „Aceasta este o comunitate, am castigat pentru ca ati votat pentru mine. Si chiar mi se frange inima ca v-am stricat momentul”, a spus el.

Smith a adaugat ca aceasta reactie s-a datorat si „propriilor experiente” si „istoriei” sale cu Chris Rock.

Articole din aceeasi categorie