14.05.2024
Weekendul Reducerilor la Shopping MallDova pe 17, 18, 19 mai

În ultima lună de primăvară, te așteaptă cele mai mari reduceri din acest sezon la Shopping MallDova! Nu rata ocazia de a profita de oferte exclusiviste în zilele de 17, 18 și 19 mai, în cadrul celui mai așteptat eveniment de shopping al sezonului - Weekendul Reducerilor!

Te așteaptă promoții, oferte generoase și evenimente pline de distracție și surprize!

Este momentul perfect să-ți împrospătezi garderoba cu cele mai trendy piese sau să te răsfeți cu gadgeturi, accesorii, electrocasnice de ultimă generație și altele, toate la prețuri incredibile!

Oferte speciale găsești în magazinele cu haine pentru copii și maturi, la încălțăminte și îmbrăcăminte, produse cosmetice, parfumerie, librării, produse pentru casă și grădină, dar și accesorii.

Nu rata ocazia să devii un cumpărător inteligent și să economisești în timp ce te bucuri de cumpărături de calitate la Shopping MallDova!

Bucură-te de un weekend plin de distracție și profită de reducerile de până la -70%, concerte, DJ party și momente de distracție garantată pentru întreaga familie!

Pe 17 mai, de la ora 19:00, te invităm să sărbătorim lansarea revistei Shopping MallDova Spring-Summer 2024 - un ghid al ultimelor tendințe în materie de modă. Alătură-te nouă pentru a descoperi cele mai recente trenduri și sfaturi de stil, însoțite de un concert special susținut de trupa AKORD, protagoniștii de pe coperta acestei ediții.

Surprizele nu se opresc aici: serile de 18 și 19 mai sunt dedicate ritmurilor incendiare cu DJ Hroostesky Vinyl Set și DJ Wade, care promit să ridice temperatura la maxim, începând cu ora 19:00!

Nu rata ocazia de a face shopping de calitate și de a trăi momente de neuitat alături de cei dragi!

Weekendul Reducerilor este o oportunitate excelentă de a beneficia nu doar de o experiență de cumpărături, ci și un prilej de a te bucura de distracție și relaxare într-un mediu plin de energie și oferte atrăgătoare.

Vino și savurează ofertele de la Shopping MallDova! Trăiește experiența cumpărăturilor la nivelul următor!

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie