03.05.2021
Vrei sa-l scoti din minti pe partenerul tau in pat? Iata cateva jocuri sexuale pentru voi doi, care la sigur iti vor prinde bine

Daca ai o seara libera si nu stii ce sa faci cu ea, invita-ti partenerul sa joace un joc. Acest lucru va poate ajuta nu numai sa va diversificati viata sexuala, ci si sa va conduceti partenerul la o conversatie sincera. 

Zaruri sexuale

Sexy Dice este un joc vechi care te ajuta sa iti petreci timpul, daca nu stii ce sa faci seara. Regulile sunt simple. De obicei, jucatorii arunca cate doua zaruri fiecare: unul descrie o parte a corpului partenerului, al doilea - o actiune („linge”, „saruta”, „suge” etc.). Jucatorii arunca zarurile pe rand si executa combinatia care s-a primit. Daca unul dintre jucatori nu doreste sa faca una dintre actiuni (de exemplu, nu esti multumit de ideea de a sugea degetul mare), poti atribui o penalizare: de exemplu, elimini o haina. Daca nu ai cuburi speciale in casa, poti folosi zaruri obisnuite, atribuind o parte a corpului si o actiune pentru fiecare numar.

Castronul cu fantezii

Un joc care te va ajuta nu numai sa iti diversifici viata sexuala, ci si sa stabilesti un contact intim intre tine si partenerul tau. Noteaza cinci dintre cele mai profunde fantezii pe o bucata de hartie. Ruleaza-le si pune-le intr-un castron. Roaga-ti partenerul sa faca acelasi lucru. Dupa ce amestecati bucatile de hartie, scoate una la intamplare.

Nu este deloc necesar sa urmezi ceea ce e scris acolo. Poti sa stingi luminile, si sa vorbiti despre fantezia voastre unul cu celalalt. Daca aceasta este fantezia ta, afla cat de acceptabila este pentru partenerul tau, daca vrea sa o incerce. In timp ce iubitul tau vorbeste, il poti mangaia si nici nu veti observa cum seara va inceta sa mai fie plictisitoare.

Cum arata fiul de 13 ani al Tinei Karol, care se afla la Londra? Baiatul este copia raposatului sau tata

Lucrul secret

Nu, nu trebuie sa ascunzi nimic. Roaga-ti partenerul sa se dezbrace, sa se intinda pe spate si sa nu se miste. Ia 4-5 lucruri care, din punctul tau de vedere, sunt potrivite pentru jocul sexual. Toate articolele trebuie sa fie placute la atingere si nepericuloase. Poate fi o bucata de matase, o pana, o bucata de gheata sau ceara de la lumanare. Asigura-te ca incluzi lucruri reci si calde in acest joc - este posibil ca atat tie, cat si partenerului tau sa va placa diferenta de temperatura. Joaca-te pe spatele partenerului tau cu acel lucru pana cand el ghiceste ce ai in mainile tale. Ca recompensa, te poti juca cu sfarcurile.

Citeste si :  Tehnici pe care femeile le folosesc pentru cresterea placerii sexuale

Mai bine decat porno

Inceputul jocului este cel mai simplu - intra in pat si porneste filmul tau pentru adulti preferat (daca nu ai ceva preferat, atunci e timpul perfect pentru a cauta ceva ce sa va placa la amandoi). Urmareste acum ce fac eroii videoclipului si incearca sa faci mai bine decat ei! In timp ce videoclipul se reda, repetati ceea ce fac actorii. Imaginati-va ca camerele sunt directionate catre voi, operatorul va ofera instructiuni. Iar voi nu va cunoasteti unul pe celalalt, dar v-ati intalnit in urma cu zece minute.

Pana cand nu

Daca ti se pare ca preludiul tau ar putea fi mai lung, iar partenerul tau nu intelege indiciile pe care i le dai, transforma totul intr-un joc. Ia un cronometru de bucatarie si porneste-l pentru cate minute ai nevoie. Conditiile jocului pot varia in timp. De exemplu, conform regulilor, patrunderea este permisa la numai 10 minute dupa inceperea mangaierilor, puteti scoate doar cate o haine in 2 minute sau este interzisa atingerea organelor genitale in primele 5 minute.

Carduri sexuale

Zarurile nu sunt singurele care pot fi folosite pentru jocul sexual. Alegeti o actiune specifica fiecarui simbol de carte. Un sarut, masaj, stimulare cu ajutorul mainilor, mangaieri orale. Si lasa numarul sa simbolizeze numarul de secunde in care sa efectuati actiunea dorita. 

Adevar sau provocare

Profita de ocazie pentru a afla mai multe despre partenerul tau jucand Adevar sau Provocare. Semnificatia jocului este simpla: pune-i partenerului o intrebare, raspunsul la care doresti cu adevarat sa il auzi. Intreaba daca a avut vreodata un sex in trei sau daca ar dori sa incerce niste pozitii neasteptate. Are intotdeauna de ales: poate raspunde cu adevar sau alege o actiune - „provocare”. „Provocarea” o alcatuiesti tu singura pentru el: roaga-l sa faca ce vrei tu. Discutati in prealabil toate tabuurile jocului pentru a nu incepe sa le discutati in timpul jocului si sa nu va indispuneti sau sa lasati jocul.

Citeste si :  De la „doggy style” la pozitia „calaretului”. Care sunt pozitiile sexuale potrivite pentru fiecare varsta
Articole din aceeasi categorie