18.04.2022
Vrei sa iti surprinzi invitatii in ziua de Pasti? Ouale de strut, lebada, paun sau fazan iti vin in ajutor! Afla ce suma de bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un asemenea ou, dar si modul spectaculos in care arata - VIDEO

Aveti musafiri alesi de Pasti si vreti sa iesiti in evidenta? E foarte simplu, ii puneti pe masa oua de lebada, paun sau unul imens de strut. Cum arata ele, dar si ce culori deosebite au vezi in reportajul marca O Seara Perfecta.

Cea mai mare pasare din lume, originara din Africa a devenit vedeta sarbatorilor de Pasti din Moldova, asta deoarece tot mai multi moldoveni aleg sa aiba pe masa de sarbatoare si oua de strut. 

La ferma de la Bardar se gasesc si oua de strut emu, care nu necesita vopsirea fiind de un albastru inchis. 

Ouale strutilor afrcani se deosebesc considerabil de cele ale strutului australian emu: „Este in jumatate dupa marime ca strutul african. Ei sunt renumiti datorita dansurilor lor de imperechere, deoarece danseaza foarte frumos.”, afirma Diana Rotaru, administratoarea fermei. 

Seamana ca doua picaturi de apa! Diana Ballerini - imagini alaturi de fiul ei mai mare: „Nu-mi a crede ca e al meu asa de mare si frumos”

Tot ea ne-a povestit ca oul de strut australian este mult mai gustos decat cel al strutului african. 

Un ou de strut poate ajunge pana la doua kilograme in functie de varsta femelei, iata de ce pentru a-l fierbe este nevoie de cel putin doua ore. Ulterior il puteti si inconedia, proces care are loc ca si in cazul oului de gaina.

Cei mai indrazneti pot gati si o omleta din care pot savura circa 8 persoane. 

Pe langa oua de sturt, unii aleg sa vopseasca de pasti si oua de lebada, prepelita, gasca fazan sau paun.

Au mult succes in cariera muzicala, iar asta i-a stimulat sa creasca viitoare talente! Ce spun interpretii Daniel Svet si Mihaela Frimu despre munca cu copiii, dar si despre viitorul lor artistic: „Urmeaza sa merg in cateva turnee..” - VIDEO

Cei care isi doresc pe masa de Pasti un ou de strut, trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 300-400 de lei, iar pentru oul de strut emu circa 200 de lei. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie