18.04.2022
Au mult succes in cariera muzicala, iar asta i-a stimulat sa creasca viitoare talente! Ce spun interpretii Daniel Svet si Mihaela Frimu despre munca cu copiii, dar si despre viitorul lor artistic: „Urmeaza sa merg in cateva turnee..” - VIDEO

Daniel Svet, fondatorul scolii de muzica „Shvetsing", impreuna cu profesoara de canto Mihaela Frimu si micuta stea - Gabriela Tulbure au fost invitatii emisiunii O Seara Perfecta. 

Mihaela Frimu este profesoara de canto a Gabrielei, iar Daniel Svet este persoana care promoveaza si ajuta tinerele talente sa se promoveze pe piata comerciala. 

Cei doi au elevi de diferite varste: „Noi avem elevi de diferite varste. Si de patru ani, si de cinci ani si de sapte.” , spune Daniel.

Totusi, desi sunt multi profesoara de canto explica ca uneori invata ea mai mult de la micuti, decat acestia de la ea. 

Pentru ca sunt mici, iar vocea de copil este caracteristica fiecarui elev, profesorii sustin ca sunt si alte aspecte carora le acorda atentie: „Cand sunt copii nu e neaparat sa vedem vocea. E important sa dezvolti persoanalitatea copilului. Muzica e mai mult decat potrivirea notelor muzicale.”,a mai adaugat Daniel. 

La multi ani de ziua Floriilor! Lilia, Viola sau Viorica - vezi care sunt persoanele publice din Moldova cu nume de floare

In scoala lui Daniel, la moment sunt angajati 12 profesori. Acestia predau nu doar lectii canto, dar si lectii de chitara si pian.

Dupa participarea sa la SuperStar, Daniel Svet isi doreste sa isi lanseze propriul album, impreuna cu cateva videouri in colaborare cu o casa de discuri populara din Romania. 

Mihaela intre timp insa se pregateste de cateva turnee in Europa, iar acest lucru o va tine ocupata pentru o perioada indelungata. 

Seamana ca doua picaturi de apa! Diana Ballerini - imagini alaturi de fiul ei mai mare: „Nu-mi a crede ca e al meu asa de mare si frumos”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie