10.11.2023
„Vreau sa dau din casa si sa spun ca...”! Ce dezvaluiri a facut Igor Cuciuc despre sotia lui - VIDEO

Tatal si fiica ambii artisti se vor intrece la bucatarie, sambata asta la Gusturile se Discuta. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta despre cine este vorba.

Nu a fost doar un battle general, dar si o lupta intre generatii, Andreea Cuciuc si Igor Cuciuc s-au duelat.

Elena Javelea a slabit 10 kilograme! Cum i-a reusit, dar si ce parere au apropiatii sai: „Daca va doriti cu adevarat, nimeni nu sta in calea visului vostru” - VIDEO

Igor Cuciuc a mentionat: „Eu des trec prin bucatarie, dar rar gatesc, foarte rar gatesc. Lumea o sa inteleaga ca barbatii mai putin gatesc si mai mult canta si vorbesc si pe femei le giugiulesc. Am fiica langa mine care este un bucatar in devenire si ea ne va spune ce am gatit astazi caci ea ma ajutat”.

„Astazi am pregatit un desert foarte delicios, cheesecake la pahar, o reteta simpla, apetisanta si sa o faci asa intre prieteni”, a mentionat Andreea Cuciuc.

Fosta iubita a lui Mark Stam, intr-o sedinta foto de exceptie! Nicolina Bucataru a pozat seducator langa Turnul Eiffel - FOTO

Igor Cuciuc este rasfat atat de sotia sa, cat si de fiica cu bucate alese. „Sunt rasfatat de sotie, dar mai ales de Andreea. Eu sunt norocosul ca am doua fete in casa, Andreea din urmatorul an trebuie sa gatesti bine caci vine ginerica, trebuie sa inveti sa gatesti caci asta este o calitate farte importanta pentru o femeie. Eu nu am tinut cont de asta cand m-am insurat, vreau sa dau din casa si sa spun ca sotia mea nu prea stia sa gateasca”.

Andreea Cuciuc a fost intrebata daca are iubit, aceasta a mentionat: „Nu am un iubit si nici nu cred ca o sa fie in timpul apropiat. Acum ma axez mai mult pe invatatura si pan cand nu este nimeni”.

Articole din aceeasi categorie