16.03.2022
Vladimir Zelenski, mesaj pentru jurnalista care a intrerupt emisiunea cu o pancarta anti-razboi: „Sunt recunoscator acelor rusi care...”

O jurnalista a intrat in direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-razboi. Femeia tinea in maini o pancarta pe care scria „Nu Razboiului”, insa momentul a durat doar cateva secunde. Ulterior, a fost arestata. Presedintele Ucrainei a decis sa ii transmita un mesaj Marinei Ovsiannikova. Iata ce i-a spus Zelenski.

O jurnalista a intrat in direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-razboi. Inainte de acest gest, aceasta a inregistrat si un mesaj video, ajuns ulterior in mediul online. Femeia a intrat in direct cu o pancarta pe care scria: „Nu credeti propaganda. Te mint aici”.

Dupa acest gest de curaj, multe persoane au laudat-o si i-au transmis mesaje de incurajare. Si presedintele Ucrainei a decis sa ii transmita un mesaj Marinei Ovsiannikova. 

Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, expulzata din Elvetia? Cine a dezvaluit acest lucru

„Sunt recunoscator acelor rusi care nu inceteaza sa incerce sa transmita adevarul, care lupta impotriva dezinformarii si spun fapte reale prietenilor si familiilor lor, si personal acelei femei care a mers in studioul Channel 1 cu o pancarta anti-razboi”, a spus presedintele Ucrainei.

De asemenea, Vladimir Zelenskiy a mai adaugat ca atata timp cat tara ta nu este complet inchisa de restul lumii, facand referire la Rusia, trebuie sa lupti.

Luna de miere s-a transformat intr-o fuga din calea razboiului. James si Olya si-au abandonat viata din Kiev la doua zile de la nunta: „A fost cel mai infricosator si emotionant moment prin care am trecut”

„Celor carora nu le este frica sa protesteze. Atata timp cat tara ta nu este complet inchisa de restul lumii, transformandu-se intr-o Coreea de Nord uriasa, trebuie sa lupti, nu trebuie sa-ti ratezi sansa”, a spus Vladimir Zelenskiy.

Dupa ce a aparut in direct cu mesajul anti razboi, Marina Ovsiannikova a fost retinuta de politie. Agentiile ruse de stiri au anuntat ca jurnalista a fost acuzata de „discreditarea fortelor armate”.„Tanara poate fi acuzata in baza art. 20.3.3. din Codul Penal”, noteaza agentia rusa de stiri TASS, citand surse din cadrul anchetei.

Articole din aceeasi categorie