09.11.2021
Vlada Mardari, surprinsa intr-un city-break de vis la Lisabona! „Eu aici am ramas in mare masura socata, este unul dintre acele locuri care m-a surprins placut.” - VIDEO

Gazda emisiunii iSanatate, Vlada Mardari, a ajuns intr-o destinatie minunata numita Portugalia.

Vlada a surprins publicul cu o vizita neplanificata la Lisabona. Aceasta a aparut intr-o transmisiune live la emisiunea O Seara Perfecta si parea foarte incantata si fericita de mini-vacanta de 3 zile din Portugalia.„Sunt intr-o clima diferita, cu o vegetatie total diferita” povesteste prezentatoarea.

Ea a mentionat ca decizia de a merge in vacanta a fost una spontana. „Sotul meu a venit aici cu niste treaba si trebuia sa revina vineri, si mi-a zis „Da poate vii tu la mine” , iar eu am zis sa incerc si respectiv incercarea a fost una reusita.” 

Gaza emisiunii iSanatate, a spus ca se bucura de fiecare moment si experienta. „Eu aici am ramas in mare masura socata, este unul dintre acele locuri care m-a surprins placut.”

 „Am facut poze in cel mai vestic punct al Europei, la Cabo da Roca, o priveliste uimitoare unde esti pe marginea stancii si poti lesina.” , a spus tanara impresionata. 

Critic si cu bucatele sotiei? Bucatarul Petru Chicu a dat secretele din casa. Cei doi de 10 ani formeaza o familie: „M-am obisnuit deja ca pentru mine 9 martie sa fie 8 martie, 15 februarie sa fie 14 februarie” - VIDEO

Aceasta a fost surprinsa cu un desert traditional portughez, care e facut din galbenus de ou. „Este un desert traditional, care se gaseste peste tot. Este cel care reprezinta Lisabona, fiind creat de niste calugari, care din albus spalau hainele, iar din galbenusuri au creat acest desert.” 

Este prea frumoasa pentru a fi reala! Fotomodelul Veronika Rajek este "linsata" pe Instagram din cauza formelor generoase

Vlada tine cont si de sanatatea ei. „Noi aici mancam foarte rar, pentru ca ne hranim cu toate frumusetile pe care le vedem. De asemenea, mai mergem foarte mult si seara ne dor calcaile de nu mai putem.”  povesteste ea.

Inca o vedeta in familia lui Dan Balan! Nepotica interpretului, Elisa, a facut primii pasi pe scena: „Seamana cu unchiul ei” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie