09.11.2021
Critic si cu bucatele sotiei? Bucatarul Petru Chicu a dat secretele din casa. Cei doi de 10 ani formeaza o familie: „M-am obisnuit deja ca pentru mine 9 martie sa fie 8 martie, 15 februarie sa fie 14 februarie” - VIDEO

Invitatii emisiunii O Seara Perfecta, au fost Petru si Nadejda Chicu. Cei doi au povestit despre felul in care a evoluat relatia lor si viata de familie.

In cadrul editiei, Petru si Nadejda au povestit despre familia si relatia lor de dragoste. Se pare ca cei doi se cunosc inca de cand Nadina avea doar 9 ani. „Pe atunci ne-am vazut doar o data, pentru ca a fost o interactiune scurta.”, apoi Petru Chicu a gasit-o pe o retea de socializare, recunoscand-o dupa numele de familie si propunandu-i sa se vada la o intalnire.

Kanye West spune ca o vrea inapoi pe Kim Kardashian, dar s-a cuplat cu o bomba sexy. Cum arata Vinetria

Cei doi au implint recent 10 ani de cand formeaza o familie fericita.

Sotia chefului, a povestit ca s-a obisnuit deja cu faptul ca acesta lipseste destul de des, din cauza muncii. „M-am obsnuit deja ca pentru mine 9 martie sa fie 8 martie, 15 februarie sa fie 14 februarie si asa mai departe.”, mentioneaza Nadejda.

Pe asta n-ai vazut-o! Vedetele de la noi, provocate de echipa O Seara Perfecta sa spuna framantari de limba. Cine s-a descucrcat cel mai bine - VIDEO

Petru povesteste ca isi dezmiarda sotia „малыш”, pentru ca este mai mica, in timp ce ea ii zice - Chicu. Sotia bucatarului a adaugat ca: „Daca el nu ma dezmiarda asa, inteleg ca ceva nu este in regula.”

Nadejda zice ca duminica seara, vizioneaza emisiunea Gusturile se discuta, impreuna cu copiii.

Asa mama, asa fiica! O influencerita a devenit populara pe Instagram pentru modul in care isi imbraca fiica

Petru este cunoscut si vazut de ceilalti o persoana autoritara si serioasa. El a mentionat ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti prezentatori, si mereu este luat in surprindere de ei.

Nadin a spus ca nu se teme de critica sotului, si nici macar nu isi face griji ce sa-i gateasca pentru ca el intotdeauna vine satul. „El este omul practic. Cand vine acasa simt caldura, nu mai gatesc si sunt rasfatata.”   

„Eu nu critic bucatele, doar pot sa dau careva sfaturi.” , a spus invitatul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie