18.03.2023
Visul lui Augustin a devenit realitate pe scena talentelor, loc in care creatiile lui au impresionat pe toata lume - VIDEO

Augustin Sandu a uimit juratii cu momentul lui impresionant! Dragos Bucur si Mihai Bobonete chiar au spus, la finalul numarului artistic, ca vor sa achizitioneze cateva dintre obiectele sculptate de concurent!

Augustin Sandu are 43 de ani si vine din Galati, acolo unde este student in anul 2 la Facultatea de Arte. Talentul l-a mostenit de la unchiul sau, Marcel Bejan, care a fost unul dintre cei mai mari pictori ai Galatiului.

Barbatul sculpteaza in orice material, inclusiv metal, chiar daca nu si-a finalizat studiile de specialitate. Marea parte a cunostintelor sale artistice se datoreaza noptilor in care s-a uitat pe internet la diversi artisti ai acestui domeniu, la tehnici, scule si materiale.

Inainte de a-si descoperi pasiunea pentru sculptat, Augustin a fost un tatuator renumit in strainatate, avand peste 24 de ani de experienta in acest domeniu. In trecut, el a participat inclusiv la competitii de tatuat.

Romanii au Talent reprezinta cel mai important moment pentru el pe plan profesional. Este un vis pe care il are de aproape 2 ani, participarea la concurs ii da aripi sa poata zbura intr-o frumoasa cariera in domeniul artistic.

„Cred ca nu ma insel. Este o reprezentare a Calului Troian, este cea mai frumoasa reprezentare pe care am vazut-o eu”, a spus Dragos Bucur.

„Esti un talent mult mai mare decat poate cuprinde o reprezentatie intr-un astfel de show. Este evident ca avem de a face cu un artist foarte talentat, extrem de sensibil si un om care oricum are valente in multe forme ale artei. E impresionant!”, a spus Andi Moisescu.

Articole din aceeasi categorie