06.03.2024
Viorica Macovei: „Nicolae Botgros nu admite jumatatile de masura, el arde ca o flacara vie...”

Interpretii de muzica populara, Viorica Macovei si Ion Paladi au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au interpretat melodia„Hora fratilor”si au vorbit despre muzica si pasiuni.

Viorica Macovei si Ion Paladi au cantat despre relatia frumoasa al neamul romanesc. Versurile au fost scrise de Radmila Popovici iar muzica si aranjamentul de Constantin Rotaru.

„Este emotionat, indeosebi ca primim multe mesaje de la oameni care ne-au marturisit ca am starnit ceva in inima lor, este o emotie pana la lacrima, impletita in nostalgie”,a spus interpreta.

„Ce poate fi mai frumos atunci cand iti canti neamul, tara, locurile unde ai copilarit. Ori unde n-am fi, noi simtim romaneste”,a povestit Ion.

In cadrul Festivalul International de muzica„Martisor”a fost organizat concertul„Lautarii Traditional”,unde au participat mai multi artisti.

Alina Stoianov a aratat chipul fiicei sale! Cu cine seamana Mora - FOTO

„Acolo unde canta orchestra „Lautarii” si maestrul Nicolae Botgros de fiecare data a fost sala plina. Recent, am sustinut un concert la Cluj cu zece mii de spectatori, unde au venit oameni din toata Romania. Noi cu totii ne miram de unde maestrul Nicolae Botgros are atata energie si putere, la fiecare concert depune multa munca”,a mentionat interpretul. 

„Poate toata lumea se intreba de ce maestrul Nicolae Botgros este atat de special si reprezinta un etalon pentru toti dirijorii si orchestrele. Pentru ca Nicolae Botgros nu admite jumatatile de masura, el arde ca o flacara vie si intotdeauna tinde spre perfectiune”,a spus artista.

Viorica Macovei - Buna vreme, lume aleasa #VioricaMacovei #Lautarii -  YouTube

Prezentatoarea emisiunii, Anisoara Loghin a marcat bundita interpretei.„Ma simt mai bogata cand ma imbrac in costumul popular, acesta este o bundita din dihor, traditionala din Bucovina”,a mentionat Viorica. 

Ion Paladi a povestit ca si-a programat pentru anul acesta, trei vacante:„Aproape in fiecare zi am concerte in Moldova si peste hotare. Mi-am cumparat abonament la avion si aproape sa epuizat pachetul”.

Viorica Macovei are o pasiune aparte pentru masini. Aceasta a mentionat:„Sofatul ma relaxeaza. Sotul imi spune: „micul sumi” si mi-a oferit un cadou, un curs de de conducere defensiva. Si am inteles cat de important este sa fim atenti la volan”.
 
Medicul pediatru Mihai Stratulat, impotriva siropurilor pentru tuse: „Rabdare mereu trebuie sa avem” - VIDEO

Interpreta a povestit cat de mult inseamna s-a ai un partener de viata intelegator:„Cat de mult nu ai avea succes in viata, cand ajungi seara acasa si nu ai cu cine sa impartasesti bucuria ta, esti sarac”.
 
Cele mai importante femei pentru Viorica Macovei sunt: Maica Domnului, mama si din lumea artistica, interpreta de muzica populara Sofia Vicoveanca.

Povestea Emotionanta A Cantaretului De Muzica Popular Ion Paladi. |  Libertatea
Viorica Macovei a fost la un pas de divort? Ce spune frumoasa artista  despre partenerul ei de viata • Buna Ziua Iasi • BZI.ro
Articole din aceeasi categorie