02.03.2024
Bradley Cooper, marturisiri emotionante despre fiica sa, Lea: „Nu sunt sigur ca as mai fi fost in viata daca nu as fi devenit tata”

Bradley Cooper a recunoscut ca fiica sa, Lea, in varsta de sase ani, i-a schimbat complet viata.

Invitat recent in cadrul podcast-ului „Armchair Expert with Dax Shepherd”, Bradley Cooper a facut o serie de dezvaluiri emotionante despre rolul de tata, dar si despre cum fiica sa, Lea, in varsta de sase ani, i-a schimbat viata.

„Nu sunt sigur ca as mai fi fost in viata daca nu as fi devenit tata”, a spus actorul din Maestro in varsta de 49 de ani.

Bradley Cooper a continuat sa vorbeasca despre impactul pe care Lea l-a avut asupra sa, folosind o metafora pentru a descrie cum se desfasura viata lui inainte de a fi tata.

„Aveam nevoie de cineva care sa spuna: „Vom arunca aceasta ancora masiva.” Iar eu am zis: „De ce? Mergem cu viteza. Tocmai am facut un upgrade la barca si stiu de unde vine vantul.” Iar ei mi-au spus: „Nu, vine un tsunami, ai nevoie de o ancora si o vom arunca.” Acest lucru va dicta tot ceea ce vei face de acum incolo”, a povestit Bradley Cooper.

Cu toate acestea, Bradley Cooper a recunoscut ca i-a luat ceva timp pana cand a reusit sa nutreasca sentimente cu adevarat puternice pentru fiica sa.

„In primele opt luni, am fost la modul: „Nici macar nu stiu daca iubesc cu adevarat acest copil.” Si apoi, dintr-o data, nu s-a mai pus problema. ADN-ul tau iti va spune ca exista ceva mai important decat tine”, a adaugat Bradley Cooper despre fiica pe care o imparte cu modelul Irina Shayk

„Ma gandesc la cum relatia mea cu fiica mea influenteaza cresterea ei si calatoria pe care o va avea', a mai spus actorul in cadrul podcast-ului „Armchair Expert with Dax Shepherd”, completand ca „lucreaza” constant la propria persoana pentru a nu o rani pe micuta Lea.

De cand s-au despartit in 2019, Cooper si Shayk s-au straduit sa ramana prieteni si sa fie parinti dedicati.

Horoscop 2 martie 2024. O zodie va fi tradata in dragoste. Se lasa cu scandal si multe lacrimi

„O invatam pe fiica noastra ca cel mai important lucru este sa fie buna cu oamenii. De fiecare data cand o trimitem la scoala, ii spunem: „Aminteste-ti bunatatea si dragostea”, a explicat Shayk intr-un eseu scris pentru Harper’s Bazaar.

„Este cel mai bun tata la care eu si Lea am putea visa”, a mai spus Shayk despre Cooper intr-un interviu oferit publicatiei ELLE USA.

In plus, Lea isi petrece extrem de mult timp cu parintii sai, Irina Shayk marturisind ca micuta o insoteste inclusiv la sala sau la munca.

„Amandoi o luam pe Lea peste tot cu noi. Acum doua zile a trebuit sa ma duc la sala, asa ca i-am luat o carte de desene si i-am spus: „Mama face exercitii.” A desenat timp de o ora. Apoi am mers la proba de la Michael Kors. S-a intalnit cu toate fetele. Michael i-a dat o geanta. Ea i-a desenat o pisicuta”.

Intr-un interviu acordat publicatiei V, Irina Shayk a facut martusirisi despre modul in care ea si Bradley Cooper isi cresc fiica, dar si despre provocarile cu care maternitatea vine la pachet. Modelul a povestit ca nu a apelat la ajutorul unei bone, preferand ca ea si actorul sa fie cei care se ocupa de cresterea micutei Lea de Seine.

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai. Fosta prezentatoare cere o suma ametitoare pentru imobilul pe care l-a mobilat

„Nu avem o bona, asa ca uneori, [cand prietenii mei propun sa mergem la] o cina sau un concert, ei spun intotdeauna: „Stim ce va spune Irina: nu avem bona.” Ei spun ca este replica mea salvatoare. Dar noi alegem sa nu avem o bona… a fi mama este unul dintre cele mai uimitoare lucruri. Nu mi-am imaginat niciodata ca ma voi bucura si voi iubi atat de mult acest lucru. Simt ca nu exista pe lumea asta o iubire mai buna pentru cineva, decat cea pentru copilul tau. Este pur si simplu speciala”, a spus vedeta.

Articole din aceeasi categorie