31.05.2022
De la Dubai, direct in Republica Dominicana! Dansatoarea Natalia Duminica, surprinsa in miscari de dans exotice alaturi de concurentele de la Survivor Romania. Moldoveanca a facut senzatie - FOTO/VIDEO

E tanara, frumoasa, energica si adora la nebunie sa calatoreasca. De acest lucru ne convinge Natalia Duminica de fiecare data cand ne surprinde cu o noua locatie plina de aventuri, locuri fantastice si experiente de neuitat. 

Parca mai ieri era in Emiratele Arabe Unite si publica zilnic poze si imagini surprinzatoare de la moscheele de acolo, iar astazi se afla deja in Republica Dominicana alaturi de concurentii de vis de la Survivor Romania, pe care i-a indragit din prima zi.

Aflata pe o tara insulara exotica, lucrurile nu puteau evolua altfel decat foarte bine si distractiv.

Fericit si indragostit! Elon Musk a fost surprins la o intalnire romantica cu noua sa iubita in Saint-Tropez - FOTO

Pentru ca adora sa danseze, Natalia a filmat un video impresionant in care apare alaturi de colegele sale in miscari indraznete de dans.

 Se pare ca dansatoarei i-a fost extrem de dor de momentele petrecute in compania prietenilor sai, iar acest lucru il confirma filmuletele, pozele si amintirile pe care zilnic le creeaza alaturi de concurentii Survivor. 

Supravetuieste in America pentru a-si indeplini visul! Afla povestea moldovencei Irina Madan, o tanara ambitioasa care creeaza piese unice cu motive traditionale in SUA: „Am revenit sa mananc cirese si sa miros bujori...” - VIDEO

Natalia a filmat si cateva video-uri alaturi de faimosul castigator al concursului Romanii au Talent - Emil Rengle.

Se pare ca cei doi se inteleg de minune si au legat de-a lungul timpului o prietenie stransa.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie