04.10.2023
Cand s-a trezit din coma, a realizat ca iubitul a parasit-o si i-a furat afacerea. Povestea de viata a unei femei puternice

Viata Mariei s-a schimbat radical dupa un accident cuplit de masina. Tanara a petrecut o luna in coma, timp in care iubitul ei si-a trecut afacerea comuna pe numele lui si s-a facut nevazut. Dupa o asemenea trauma, multi s-ar da batuti si ar petrece mult timp in suferinta. Maria, in schimb, a luat-o de la zero, cu mult curaj si cu ambitia de a deveni o femeie de succes. 

Povestea Mariei ar putea fi oricand un scenariu de film. Deocamdata, ea este relatata intr-o carte cu mai multe povesti de viata uimitoare. Tanara antreprenoare, originara din Sankt Petersburg, a invatat sa mearga din nou dupa un accident in care a suferit multiple fracturi si a stat in coma o luna de zile. Peste toate astea se adauga si socul emotional pe l-a trait, cand a aflat ca iubitul ei si partenerul de afaceri a tradat-o. Acesta se afla impreuna cu ea in masina, dar nu a avut de suferit. In 2011, inainte de accident, cei doi au pus pe picioare un business cu haine din blana artificiala pentru femei. Maria avea atunci 20 de ani. 

Daniela Costetchi - dezvaluiri neasteptate dupa divort: „Catalin a avut norocul sa-si gaseasca o persoana...” - VIDEO

La doar noua luni de la tragedie, designerul Maria Koshkina a lansat un nou brand. Ajutata de parinti, tanara a continuat sa creeze noi modele de haine de blana artificiala si sa deschida magazine. In prezent, compania ei are peste 30 de showroom-uri in toata Rusia, pe langa platforma online, unde se pot plasa comenzi din diferite tari. Femeia este impotriva sacrificarii animalelor pentru producerea hainelor de blana.

Maria are acum 32 de ani si este o femeie de afaceri de succes. Ea s-a casatorit si are o fetita in varsta de 3 ani. 

„Consider ca familia mea este cel mai mare succes din cei 30 de ani ai mei. La 20 de ani nu as fi inteles aceste cuvinte si as fi ras. Sotul, parintii si soacra sunt cele mai de pret persoane pe care le am”, a scris femeia intr-o postare de acum 2 ani, cand compania ei a implinit 10 ani. 

Horoscop 4 octombrie 2023. Zodiile care traiesc fiecare clipa si nu au regrete

Articole din aceeasi categorie