26.06.2022
Viata de film a lui Amber Heard! A trait in saracie si la 16 ani a fugit de acasa: „Era neinfricata”

Amber Heard s-a cunoscut cu Johnny Depp pe platoul filmului „The Rum Diary” si, in ciuda faptului ca filmul nu a avut parte de un succes rasunator, vedeta a devenit faimoasa. Putini stiu, insa, povestea de viata a actritei, inainte de anul 2012, cand a inceput sa fie o prezenta constanta in lumina reflectoarelor.

Amber Heard a crescut intr-o familie foarte religioasa, care se ghida intocmai dupa valorile catolice. Mama ei a declarat ca, inca din copilarie, fosta sotie a lui Johnny Depp a fost o persoana foarte ambitioasa, care reusea orice isi propunea si isi stabilea constant noi obiective. Din acest motiv, a plecat de acasa la varsta de 16 ani.

„Un cal a devenit o bicicleta, o bicicleta a devenit o masina, o masina a devenit un avion. Sunt pe drumuri sau pe fuga inca de cand aveam doar 16 ani”, a spus Amber Heard. In anul 2006 a cunoscut-o pe Olivia Wilde, o colega de breasla care i-a devenit intre timp buna prietena. A descris-o ca fiind „neinfricata” si a marturisit ca are calitatile necesare pentru a deveni o mare actrita.

Horoscop 26 iunie 2022. Zodia care are sanse mari sa se certe cu partenerul de viata

Amber Heard a fugit de acasa la 16 ani. La 17 juca deja in primul film

„Era neinfricata, deja. In acelasi timp era si inteleapta, dar si complet nebuna. E spontana si are un mare apetit pentru viata. Cred ca neinfricarea nu e comuna la Hollywood, dar se regaseste in marii actori”, a spus Olivia Wilde despre Amber, in 2015.

Dupa ce a fugit de saracie, Heard a invatat valoarea banului si cum sa se intretina singura, iar la 17 ani a avut deja debutul pe micul ecran, in serialul „Jack & Bobby”. Apoi, in 2004 a jucat in primul sau film, „Friday Night Lights”, o poveste despre abuzurile la care era supus un jucator de fotbal american, ea fiind partenera lui.

Tatiana Spinu isi bucura cititorii cu un nou roman! Vezi cum a avut loc lansarea cartii „O ultima scrisoare” - FOTO/VIDEO

Anul urmator, la scurt timp dupa majorat, actrita primise deja un rol in serialul „The O.C.”, unde s-a facut remarcata. A primit apoi contractul pentru cel de-al doilea film din cariera sa: „Drop Dead Sexy”. Zece ani mai tarziu, Amber Heard a dezvaluit ca tineretea ei a fost frustranta, pentru ca primea roluri superficiale, in care trebuia sa fie doar sexy, iar personajele erau lipsite de substanta.

In 2008 a jucat cu Seth Rogen, in comedia „Pineapple Express”, apoi alaturi de Demi Moore si David Duchovny in „The Joneses”. In 2010 a avut primul rol principal, in „The Ward” si in anul urmator marca deja inca o reusita, cu „The Playboy Club”. In 2011 viata sa avea sa se schimbe total, odata cu filmarile pentru „The Rum Diary”, unde l-a cunoscut si pe ex-ul Johnny Depp.

Articole din aceeasi categorie