05.09.2022
Vesti ingrijoratoare despre starea de sanatate a Reginei. Ce face Printul Charles in fiecare zi

Vestile despre starea de sanatate a reginei Elizabeta a II-a au escaladat dupa ce presa britanica a scris ca Printul Charles, care este mostenitorul la tron, i-a facut vizite ”neobisnuite” in ultimele luni, relateaza Express UK. 

Corespondentul  Sarah Greenhalgh a declarat pentru 7News ca ”exista noi ingrijorari” vizavi de starea de sanatate a reginei, in varsta de 96 de ani.

La multi ani, PRO TV Chisinau! La aniversarea celor 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune, mai multe vedete din Moldova au venit cu mesaje de felicitare pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

Comentand faptul ca Regina nu vine la Londra pentru a desemna noul premier, preferand sa-l primeasca pe acesta la Balmoral, Sarah a declarat: ”Nu vor sa aiba parte de surprize in cazul in care starea Reginei se schimba, dar nu ar fi vorba de faptul ca ea este bolnava”.

”Dar, avand in vedere ca are 96 de ani si faptul ca are probleme de mobilitate, de care tot auzim... Da, sunt ingrijorari noi legate de starea ei de sanatate”.

”In plus, Printul Charles, care este mostenitorul ei la tron, a facut ceva ce ar putea fi descris drept extrem de neobisnuit - vizite zilnice mamei lui. 

Desi sunt mama si fiu, nu este ceva ce se intampla in mod normal. De asemenea, Regina a fost vazuta deplasandu-se cu ajutorul unui baston”, a mai spus corespondentul regal.

Articole din aceeasi categorie