24.05.2023
Veste soc! Connect-R isi anunta retragerea din muzica! Cate concerte va mai sustine - VIDEO

Veste soc in lumea muzicii, Connect-R si-a anuntat retragerea! Afla cate concerte vrea sa mai sustina!

Connect-R a intrat prima data intr-un studio la varsta de doar 15 ani, ulterior toata cariera sa a urmat un curs ascendent, astazi fiind unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Acesta are in spate ani de zile de munca, bucurand generatii intregi, astazi insa a ajuns la concluzia ca toate au un sfarsit si ca in curand se va retrage din muzica. Artistul a fost invitat in podcastul lui Radu Tibulca, „Vin de-o poveste”, unde a facut marturisiri despre planurile de viitor pe care le are si despre drumul pe care vrea sa mearga.

Connect-R a fost foarte sincer si direct si a dezvaluit ca in maximum doi ani planuieste sa se retraga si ca turneele nu vor mai fi o optiune pentru el, dorind sa exploreze si celelalte parti frumoase ale vietii.

Irina Rimes cucereste Statele Unite ale Americii! Moldoveanca alaturi de iubitul ei francez, intr-o vacanta de neuitat la New York - FOTO

O sa fac un anunt in premiera. Suntem in 2023. In maxim doi ani fratele tau se retrage usor, usor. Voi ramane in studio foarte mult si probabil ca o sa mai fac cateva concerte mari, vreo 4-5 in niste sali mai mari din tara, din Bucuresti evident, si cam atat. Viata nu e doar turneu, aplauze si bani. Vreau sa ma plimb, vreau sa vad lumea asta”, a afirmat Connect-R.

Mai mult decat atat, acesta a vorbit si despre pasiunea sa pentru scris si despre cartea pe care o va lansa in doar doua zile, volum in care vorbeste si despre motivul adevarat al despartirii sale de Misha, cu care are o fetita.

Imi place mult creatia, vreau sa scriu. Apropo pe 25 mai lansez prima carte. Scriu de anul trecut la ea, de la inceputul anului. Vreau sa fac lucruri misto. Nu mai pot sa stau in scaunul de masina kilometri intregi. Anul trecut, soferul meu a mers cu perfuzii dupa el, eu am facut o criza de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie sa se opreasca. In doi ani, gata”.

Articole din aceeasi categorie