11.04.2022
Rihanna, cel mai socant look de pana acum: pare ca si-a uitat hainele acasa si a iesit in pijama la cina

Rihanna i-a surprins pe oaspetii unui restaurant de fite din Los Angeles, cand si-a facut aparitia mai mult goala decat imbracata. Cantareata a purtat un outfit sumar, care seamana foarte tare cu o pijama.

Insarcinata cu primul ei copil, cu rapperul A$AP Rocky, Rihanna este in al treilea trimestru de sarcina si mai are putin pana va deveni mamica. Pe tot parcursul sarcinii, Rihanna a suprins cu tinutele sale sexy, care i-au lasat burtica la vedere.

Dar ultima apartie i-a surprins pana si pe fanii vedetei, obisnuti cu stilul extravagant al acesteia. Rihanna pare ca si-ar fi uitat hainele acasa si a iesit la cina doar intr-o pereche de pantaloni scurti de pijama si un furou. Cu siguranta, la restaurant toate privirile indiscrete ale oaspetilor au fost indreptate catre ea. 

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

“Acum chiar fortez ideea de a fi sexy. Cand femeile raman insarcinate, societatea tinde sa le faca sa isi doreasca sa se ascunda, sa nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy in perioada asta…Dar eu nu cred in mizeria asta! Asa ca incerc lucruri pe care inainte sa raman insarcinata poate ca nu as fi avut curaj sa le port.  Cu cat sunt mai mici, cu cat au mai multe decupaje -  cu atat mai bine!”, a explicat artista.

De curand, Rihanna a bifat lista miliardarilor facut de revista Forbes. Cantareata are o avere de 1,7 miliarde de dolari, gratie brandului ei de cosmetic Fenty Beauty si al celui de lenjerie intima Savage Fenty.

Articole din aceeasi categorie