29.06.2022
Cara Delevingne si Selena Gomez - sarut pasional in noul episod al serialului „Only Murders in the Building” - VIDEO

Selena Gomez si Cara Delevingne, timp de opt secunde, s-au sarutat in noul episod al serialului „Only Murders in the Building”, pe fundalul piesei interpretei americane - Billie Eilish. 

In noul episod al serialului detectiv, intre eroinele Selenei si a Carei, a izbucnit o scanteie exact in momentul in care fetele discutau despre arta. 

Performanta uimitoare! Irina Rimes este prima artista din Romania care lanseaza un concert in metaverse. Vezi videoclipul cu cele 11 piese, dar si avatarul identic al artistei - VIDEO

„A fost foarte vesel. Cine nu si-ar dori sa o sarute pe Selena?”, a spus modelul in varsta de 29 de ani. 

Cara si Selena nu sunt doar colege: vedetele prietenesc de mai multi ani si au existat si zvonuri ca ele ar fi avut o relatie. 

Ea are puteri supranaturale! Afla cum face fata Tatiana Heghea programului extrem de incarcat si cum a devenit micutul ei de o luna partenerul de nadejde al interpretei inca din burtica: „Este un copil antrenat..” - VIDEO

„Cara este o fata nemaipomenita, foarte dechisa si amuzanta, alaturi de care eu simt ca incep sa ma descopar dintr-o latura complet noua pentru mine”, a spus Selena Gomez in anul 2015. 

Articole din aceeasi categorie