26.03.2020
Verisoara lui Dan Ionita, stabilita in Belgia, a fost testata pozitiv la coronavirus. „Cel mai rau m-am simtit luni. Am avut dureri foarte, foarte mari de cap, efectiv explodeaza capul, dureri in tot corpul (...) si un pic de febra, nu era 38 si ceva, 37 si 8 cam asa...”

Omul de afaceri, Dan Ionita, este ingrijorat de situatia in care se afla populatia din intreaga lume.

In aceasta perioada, Dan Ionita vrea sa fie util oamenilor din tara, incercand sa contribuie la informarea cetatenilor despre masurile de protectie pe care trebuie sa le respecte cu totii, dar si despre situatia moldovenilor aflati peste hotarele ei.
Dupa ce zilele trecute a impartit trecatorilor masti si manusi de protectie, astazi a publicat pe Facebook un live in care discuta cu verisoara lui stabilita in Belgia, careia i-a fost confirmat pozitiv testul la COVID-19.
Citeste si : Omul de afaceri, Dan Ionita, a impartit masti de protectie si manusi trecatorilor
Tanara are functia de stomatolog si s-a infectat de la o colega de serviciu.
„Primele simptome si foarte, foarte grele, cel mai rau m-am simtit luni. Luni am avut dureri foarte, foarte mari de cap, efectiv explodeaza capul, dureri in tot corpul... si dureri articulare de la genunchi si dureri exagerate la cap si un pic de febra, nu era 38 si ceva, 37 si 8 cam asa, nu era temperatura exagerata, stii.”, povesteste verisoara omului de afaceri.

Aceasta a mai mentionat ca medicii de acolo i-au recomandat sa nu iasa din casa timp de 5 zile, fiind necesar ca simptomele sa dispara treptat in intervalul acesta de timp. Insa, daca vor aparea dificultati respiratorii sa se adreseze direct la urgenta.
Care este situatia sistemului medical din Belgia si cum sunt tratati pacientii infectati de COVID-19, afla din videoul de mai jos.
Citeste si : Jurnalistul Vitalie Cojocari - marcat profund de trecerea in nefiinta a lui Catalin Caragea, solistul 7 Klase: „A produs emotie pura si un Nistru de lacrimi in sufletele celor care l-au auzit cantand si nu-l vor mai auzi vreodata...”
Citeste si : Poze nud cu Ionel Istrati! „Toate fetele care au mai putin de 16 ani trebuie sa inchida...”
Citeste si : Fiica fostului director al Spitalului Republican, Cristina Tarna, nemultumita ca tatal ei a fost demis: "Cum poate o comisie in care toti decidenti nu au lecuit in viata lor pe nimeni sa decida sa dea afara un medic care a salvat zeci de mii de oameni timp de 47 de ani? - FOTO
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie