13.03.2022
Vera Brejneva, Meladze, Loboda, Nastea Kamenskikh, dar si alti artisti - interzisi la posturile TV si radio din Rusia. Motivul ar fi expunerea pozitiei politice in contextul razboiului - VIDEO

Posturile de radio, dar si cele de televiziune au suspendat orice contract si colaborare cu artistii Ivan Dorn, Max Barskikh, Potap si Nastea Kamenskikh, Monatik, Dorofeeva, Loboda, Alekseev, Vera Brejneva si Valery Meladze.

Unul dintre canalele rusesti de muzica din Rusia a facut anuntul de curand intr-o postare pe Instagram: „Motivul acestei decizii au fost declaratiile dure ale muzicienilor, adresate Rusiei si colegilor de pe scena pe fondul inrautatirii relatiilor dintre Rusia si Ucraina. Canalulu nostru RU TV  pune in prim plan respectul pentru ascultatori. Atitudinea aroganta si dispretuitoare a muzicienilor fata de ascultatorii rusi atunci cand si-au exprimat pozitia politica nu a lasat de ales, s-a decis rezilierea contractelor existente cu muzicienii mentionati mai sus. In prezent, este dificil de inteles motivele care i-au determinat pe artistii ucraineni sa vorbeasca intr-un mod atat de agresiv. Fie ca acest lucru se datoreaza pozitiei lor personale sau presiunii exercitate de partea ucraineana asupra muzicienilor si a celor dragi.” a scris canalul RU TV.

Cum a devenit litera Z, marcajul misterios de pe tancurile rusesti, un simbol al invaziei adoptat de fanii lui Putin! Aceasta se afla peste tot - panouri publicitare si chiar printre copii - FOTO

Artistii inclusi in aceasta lista au cerut public incetarea ostilitatilor din Ucraina. Asadar, Svetlana Loboda, in hohote de plans  a spus ca in ultimii 4 ani in care a trait si a lucrat in Rusia, acum este in Europa. "Vreau sa spun ca in tara mea, in Ucraina, exista un razboi de amploare. Oamenii sunt ucisi, sunt fortati sa se ascunda in subsoluri, nu au nimic de mancare, langa ei sunt copii mici. Am familia mea la Kiev, tatal meu, sora mea, fratii mei, matusile mele, unchii, bunicii. Si toti se ascund in garaje, in subsoluri, in metrou, pentru ca inca nu ii putem scoate de acolo ", a spus cantareata ucraineana. 

Ivan Urgant a parasit Rusia impreuna cu familia sa. Ce spune prezentatorul - FOTO

Anterior, s-a raportat ca Oleg Gazmanov si Nikita Mihalkov au fost arestati in absenta lor din Ucraina.

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie