19.05.2022
Vera Brejneva incarca de sine statator camioane intregi cu ajutor umanitar pentru refugiatii ucraineni din Polonia: „Dupa cum v-am promis...” - FOTO

Din prima zi de razboi, interpreta care a trait si si-a construit o cariera in Federatia Rusa, si-a exprimat sprijinul pentru Ucraina. Acum vedeta nu doar cu vorba, ci si cu faptele isi ajuta tara. 

Dupa ce a inceput razboiul, artista, originara din orasul Kameanske, a parasit Rusia si a plecat in Italia. Acolo, Vera Brejneva s-a oferit voluntar la centrul de asistenta pentru refugiati.

Zilele trecute, vedeta a zburat in Varsovia, unde a decis sa ajute in centrul de voluntariat la impachetarea ajutorului umanitar pentru Ucraina.

Olga Rudneva, care este la fel voluntara, a mentionat pe pagina sa de Instagram ca actrita a incarcat camioane intregi cu ajutor umanitar, in timp ce barbatii se odihneau.

Seamana izbitor de mult cu fosta lui sotie! Pavel Priluchnii, in vacanta cu o bruneta focoasa - FOTO

„Lucratorii inca nu s-au trezit, si de aceea Vera Brejneva incarca camioanele dis de dimineata. Toti cei carora noi le-am promis, uitati-va. Ea intr-adevar incarca ajutorul umanitar”, a spus Rudneva. 

In postare o putem observa pe Brejneva intr-un costum sportiv si o vesta verde care transporta incarcatura prin depozit. De asemenea, ea este cea care supravegheaza tot procesul de incarcare. 

Rita Dakota a publicat fotografii exclusive dupa operatia de rinoplastie! Vezi cum arata vedeta acum - FOTO

Pe pagina sa, Vera a mentionat ca adora sa lucreze la „Help Ukraine Center”. De asemenea, vedeta a spus ce lipseste acum organizatiei respective. 

Dupa cum se stie, in cadrul organizatiei de caritate „Help Ukraine Center”, unde Brejneva s-a oferit ca voluntar, toate ajutoarele umanitare vin de la oamenii simpli, care pur si simplu doresc sa ajute cumva ucrainenii. Acolo, sunt incarcate camioane, care mai apoi merg in diferite orase ale Ucrainei si duc tot necesarul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie