24.03.2020
Vedetele - socate de vestea mortii solistului 7 Klase. „Imi pare foarte rau, Iurie Badicu... pentru el, pentru tineretea lui, pentru cate ar fi putut sa faca, pentru viitorul pe care ar fi putut sa-l aiba, pentru un destin frumos, pentru o viata traita interesant, pentru o iubire vesnica, pentru copiii nenascuti, pentru piesele necantate, pentru... pentru tine, pentru Omul care are puterea sa inceapa un proiect si sa creada in el cand inca nimeni nu crede...”

Decesul tanarului artist, Catalin Caragea, a lasat in urma tristete si lacrimi atat parintilor, cat si tuturor vedetelor care l-au cunoscut.

Anuntul despre trecerea la cele vesnice a solistului trupei de baieti 7 Klase, Catalin Caragea, a fost facut azi dimineata pe Facebook de catre producatorul formatiei, Iurie Badicu.

Citeste si: Solistul trupei de baieti 7 Klase a decedat. „Baiat frumos si talentat... de ce el...? Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!”
Astfel, mai multi artisti precum: Olia Tira, Ionel Istrati, Carolina Gorun, Gloria Gorceag, Ion Paladi si altii au venit cu mesaje de condoleante si cu pareri de rau asupra a ceea ce s-a intamplat, admirand talentul pe care-l avea Catalin. Pe toti cei care l-au cunoscut, noutatea i-a lasat confuzi.
Olia Tira:condoleante”.
Irina Kit: „fara cuvinte... trist... extrem de trist... sa fie iertat”.
Carolina Gorun: „Cat de trist... Dumnezeu sa-l ierte”.
Tatiana Heghea: „Dumnezeule... Condoleante...”.
Natalia Gordienko: „N-am cuvinte... plang. Dumnezeu sa il odihneasca”.
Nicu Tarna: „Foarte trist... Condoleante...”.
Marcel si Kornelia Stefanet: „Doamne... Condoleante... atat de tanar, atat de talentat...”.
Ion Paladi: „O, Doamne! Dumnezeu sa-l ierte!”.

Laurentiu Popescu: „Dumnezeu sa-l aiba in paza in lumea celor drepti, condoleante rudelor... trist”.
Doinita Gherman: „Doamne, Dumnezeule!!! Ce pacat! Imi pare atat de rau... I-am ascultat pe 8 martie la Palat. Condoleante familiei!”.
Aliona Triboi: „Imi pare foarte rau, Iurie Badicu... pentru el, pentru tineretea lui, pentru cate ar fi putut sa faca, pentru viitorul pe care ar fi putut sa-l aiba, pentru un destin frumos, pentru o viata traita interesant, pentru o iubire vesnica, pentru copiii nenascuti, pentru piesele necantate, pentru... pentru tine, pentru Omul care are puterea sa inceapa un proiect si sa creada in el cand inca nimeni nu crede... pentru... tot... Imi pare foarte rau!!!! Condoleante familiei si celor apropiati!!!!”.
Costi Burlacu: „Ce pacat! Avea mare viitor... Domnul sa te ierte, copil frumos si talentat!”.
Ionel Istrati: „Doamne fereste de asa vesti Sarmanii parinti...”.
Unora dintre artisti nici nu le vine sa creada ca este adevarat, dorind sa fie doar un vis urat.

Gloria Gorceag: Un copil-geniu. Condoleante... noi inca speram ca e un cosmar si ne trezim curand si vei spune ca nu e adevarat...” .
Felcia Dunaf: Cuum asa cuum?? Nu pot sa cred nu poooot” .
Lavinia Rusu: „Condoleante. Atat de tanar si plin de talent. E de necrezut... Fulgeratoare noutate...”, au comentat vedetele.
Catalin Caragea a fost gasit fara suflare in dimineata zilei de astazi. Cel mai probabil ca tanarul va fi inmormantat la cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuieste bunicul sau. Anuntul a fost facut de producatorul formatiei, Iurie Badicu, pe profilul sau de Facebook.
Citeste si : Interpretul Igor Sirbu - apel catre jurnalisti dupa decesul solistului 7 Klase: „Nu dezinformati lumea! Si asa traim clipe grele si triste.”
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie