10.04.2023
Cum arata fetele de la t.A.T.u la peste 20 de ani de la succesul inregistrat in muzica - FOTO

Au trecut mai bine de 20 de ani de la hitul „All The Things She Said”,  iar duo-ului pop rus t.A.T.u. au vieti foarte diferite de cele de atunci.

Roscata Lena Katina si bruneta Julia Volkova, ambele in varsta de 38 de ani azi – s-au despartit in 2011, dupa o serie de albume. S-au reunit in 2014 pentru un eveniment special, apoi si-au continuat viata. Potrivit Daily Mail, in 2022, s-au regasit pentru a sarbatori 20 de ani de la succes.

Potrivit news.com.au. dupa douazeci de ani, Lena este acum casatorita cu un om de afaceri multimilionar pe nume Dmitri Spiridonov. Este a doua ei casatorie, dupa ce s-a despartit de starul rock Sasho Kuzmanovich, cu care are un fiu de opt ani, Alexander.

Horoscop 10 aprilie 2023. Zodia care se va umple de bani daca nu ignora un semn

Julia Volkova a facut furori in 2013, cand a declarat ca s-a convertit la Islam cu trei ani mai devreme. In ciuda faptului ca a vorbit despre bisexualitatea ei in numeroase interviuri, Volkova a provocat critici in 2014, cand a facut o tirada homofoba in timpul unei aparitii intr-un talk-show rusesc.

„Fura-ma ca pe-un tablou din raftul cu creatii rare..” Interpreta Diana Stoica are o noua lansare! Vezi cat de bine suna piesa „Vocea ta” - VIDEO

Spunand ca si-ar „condamna” fiul daca s-ar dovedi a fi gay, ea a spus: „Cred ca un barbat adevarat trebuie sa fie un barbat adevarat...nu are dreptul sa fie altceva”.

Ea a mai sustinut ca „doua fete impreuna – nu este acelasi lucru cu doi barbati impreuna”.

„Mi se pare ca lesbienele arata mult mai frumos din punct de vedere estetic”, a spus aceasta.

Articole din aceeasi categorie