15.09.2023
Vasile si Vitalie Advahov au primit titlul - Cetateni de Onoare ai Chisinaului - VIDEO

Cei care au incins atmosfera la evenimentul organizat de Pro TV au fost Fratii Advahov. Acestia au fost invitati si in platoul emisiunii O Seara Perfecta, unde au dezvaluit cum s-au simtit.

Recent, Pro TV a organizat o petrecere aniversara la inceput toata lumea isi cauta de treaba, insa cand s-au prins ca se intampla ceva pe scena, toata lumea a scos telefonul si filma. Pe retelele de socializare era plin de story-uri cu colaborarea dintre cele doua orchestre.

Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO

Vitalie Advahov a mentionat: „Am simtit o placere enorma de acolo din scena, cand a inceput momentul Orchestrelor toti s-au oprit, au inceput a filma, au inceput a asculta, a admira, a privi si acest lucru ne bucura. Unui artist ii trebuie apreciere, admiratie si aplauze”.

Vasile Advahov a adaugat: „Ne bucura cand ai cui ii canta si apropo ideea de colaborare a venit de la Pro TV. A fost o placere sa lucram cu Andriano Marian si cu Orchestra pe care o conduce, ei sunt un pic mai moderni ca orchestra, ca gen de muzica si a fost cu totul altceva. Am avut mai multe colaborari, mai multe experiente, mai multe provocari si de aceasta data s-a primit ceva foarte interesant si frumos. Eu cred ca este un inceput pentru ceva frumos in viitor”.

De-a lungul timpului, Orchestra Fratilor Advahov a avut diferite colaborari cu Calancea Band, cu Zdob si Zdub si toate au fost bune. Cei doi au dezvaluit cu cine si-ar dori sa colaboreze in viitor. „Ca fiecare muzician imi doresc sa fie colaborari cat mai multe, pentru ca eu mai putine colaborari am avut cu vioristi, dar fratele a avut ocazia sa colaboreze cu mari muzicieni de acordeon. Eu cred ca toti isi doresc sa aiba cat mai multe colaborari cu cat mai multa lume”, spunea Vasile.

Peste 500 de oameni, bucate alese, si multe urari frumoase la aniversarea celor 24 de ani de Pro TV - GALERIE FOTO

Vitalie a adaugat: „Orice artist isi doreste sa cante in scena mare sau pe cele mai mari scene, bineinteles ca si noi ne dorim tot timpul sa avem proiecte frumoase, proiecte interesante, cele mai grandioase. De aceea reactionam pozitiv la orice incercare, la orice provocare cum a fost si de data aceasta la sarbatoarea voastra”.

Fratii Advahov sunt in lista cu cetatenii de onoare ai Chisinaului, astfel acestia au dezvaluit: „Pentru noi este o onoare sa ai asa titlu, vrem sa multumim consiliului, primariei, primarului, acum nu vorbim despre campanii electorale, insa noi ne simtim onorati. Toate aceste titluri ne obliga sa facem lucruri si mai frumoase, de aceea acum trebuie sa ne gandim ce trebuie sa facem pentru Chisinau si mai bine”.

Imaginile care i-au amuzat pe internauti! Ella si Andrei Chistol au pozat alaturi de o maimuta: „Iata ca am trait s-o vad si pe asta...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie